Derbide Milan'ı deviren Inter ligin bitimine beş hafta kala şampiyonluğunu ilan etti

Serie A'nın 33. haftasında Inter, Milan'ı 2-1 yendi ve 20. şampiyonluğunu ilan ederek armasına ikinci yıldızı taktı. Inter'de forma giyen milli oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu da kariyerinin ilk lig şampiyonluğu sevincini yaşadı.

Serie A'nın 33. haftası Derby Della Madonnina'ya sahne oldu. Milan ve Inter, Giuseppe Meazza'da karşılaştı.

Lider Inter, 18. dakikada Acerbi ve 49. dakikada Thuram'ın attığı gollerle rakibini 2-1 yendi. Milan'ın tek golü ise 80. dakikada Tomori'den geldi. Inter bu galibiyetle puanını 86 yaptı ve ligin bitimine beş hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Inter'in en yakın takipçisi Milan ise 69 puanda kaldı.

HAKAN ÇALHANOĞLU İLKİ YAŞADI

Milli yıldız Hakan Çalhanoğlu kariyerinde bir ilki yaşadı. Tecrübeli orta saha ilk lig şampiyonluğu elde etti. Çalhanoğlu'nun kariyerinde 2 İtalya Süper Kupası, 3 İtalya Kupası'nın yanı sıra Serie A kupası da eklendi.

MAÇIN SON ANLARINDA ORTALIK KARIŞTI

Maç sırasında iki takım oyuncuları iki kez kavga etti. Milan'da Theo Hernandez, Inter'de Dumfries 90+5'te kırmızı kart gördü. Milan'da kaptan Calabria ise dirsek attığı için 90+7'de kırmızı kart gördü.

Beşiktaş'ta gündem yine Şenol Güneş Dominik Livakovic, Fenerbahçe'den ayrılıyor Evde 3 yufkası olan varsa hemen denesin Asgari ücrete zam temmuzda değil eylülde! Anadolu Efes, Shane Larkin'in sözleşmesini uzattı Voleybol dünyasının kalbi Antalya'da atacak