Bursa'da fabrikada patlama: 1 ölü, 6 yaralı

9 Eylül'de Rize'nin Hemşin ilçesinde, yaş çay işleme fabrikasının buhar kazanında meyadan gelen patlamadan sonra bu kez de Bursa'da bir patlama meydana geldi. Bursa'nın Kestel ilçesinde bir fabrikada meydana gelen patlamada 1 işçi hayatını kaybetti, 3 işçi yaralandı. Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursa'nın Kestel ilçesindeki fabrikada yaşanan patlamayla ilgili açıklama yaptı.

Kestel Barakfaki mevkiinde tekstil ve deri yardımcı kimyasalları üretimi yapılan fabrikada öğle saatlerinde bir patlama meydana geldi.

Henüz sebebi bilinmeyen patlama sonrası yangın çıktı.

Olayda ilk belirlemelere göre 1 işçi hayatını kaybetti, 6 işçi de yaralandı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangının söndürürken, patlamanın sebebini belirlemek için inceleme başlatıldı.

Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursa'nın Kestel ilçesindeki fabrikada yaşanan patlamayla ilgili açıklama yaptı.

Olayda 1 kişinin yaşamını yitirdiğini 6 kişinin yaralandığını söyleyen Vali Canbolat, "Asit patlaması olabileceği düşünülüyor. Olayda 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Sızan gazdan 20'ye yakın kişi etkilendi. Su anda gerekli önlemleri aldık" dedi

9 Eylül'de de Rize'nin Hemşin ilçesinde, yaş çay işleme fabrikasının buhar kazanında meydana gelen patlamada 1 işçi hayatını kaybetmişti.

DHA

Beşiktaş'ta gündem yine Şenol Güneş Dominik Livakovic, Fenerbahçe'den ayrılıyor Evde 3 yufkası olan varsa hemen denesin Anadolu Efes, Shane Larkin'in sözleşmesini uzattı Asgari ücrete zam temmuzda değil eylülde! Voleybol dünyasının kalbi Antalya'da atacak