Böyle hediye görülmedi! Arjantin ile Dünya Kupası'nı kazanan Lionel Messi, takım arkadaşlarına 35 tane altın IPhone hediye etti

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda Arjantin ile mutlu sona ulaşan ve kariyerindeki en önemli kupa eksiğini de tamamlayan Lionel Messi'nin takım arkadaşlarına verdiği hediye ağızları açık bıraktı.

2022 Dünya Kupası finalinde normal süresi 3-3 biten maçta Fransa'yı penaltılara 4-2 mağlup ederek mutlu sona ulaşan Arjantin'de, Lionel Messi kariyerindeki en büyük kupa eksikliğini tamamlamayı başarmıştı.

Turnuva boyunca ortaya koyduğu performans ve karakterle büyük alkış toplayan Lionel Messi attığı 7 golle, Kylian Mbappe'nin ardından gol krallığında ikinci sırada yer aldı ve Altın Top ödülünün sahibi oldu.

KULÜP KARİYERİ HALA BELİRSİZ

Dünya Kupası'nın ardından PSG ile sözleşme uzatması beklenen Arjantinli yıldız, Fransa ekibiyle henüz somut bir adım atmadı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Messi'nin, Barcelona'ya dönebileceği dedikoduları ise son günlerde yine gün yüzüne çıktı. Lionel Messi'nin hem babası hem de menajeri olan Jorge Messi, Barcelona Başkanı Joan Laporta ile görüştü ve Messi'nin transferinin gerçekleşmesi için şartlarını sundu.

YILIN FUTBOLCUSU ÖDÜLÜNÜN DE SAHİBİ OLDU

2022 Dünya Kupası'nı kazanmasının ardından "FIFA Yılın En İyi Futbolcusu" ödülünün de sahibi olan Lionel Messi bu ödül için Mbappe ve Benzema ile yarışıyordu. Geçen sezon Robert Lewandowski'nin kazandığı ödülü bu sene kazanan Messi güçlü rakipleri karşısında 2019 yılının ardından ödülü tekrar kazanmayı başardı.

TAKIM ARKADAŞLARINA 35 TANE ALTIN IPHONE HEDİYE ETTİ

Arjantin Milli Takımı için yaklaşık 35 tane 24 karatlık altın kaplama iPhone satın alan Messi bu hediye için yaklaşık 175bin Sterlin harcadı.

Cumartesi günü Paris'teki dairesine teslim edilen altın kaplama telefonların üzerinde her oyuncunun adı, numarası ve Arjantin logosu bulunmakta.

Esra Ezmeci'den erkeklere 10 seks önerisi CHP'yi yasa boğan ölüm Arınç'tan Özgür Özel'e: Allah bin kere razı olsun Ünlü oyuncu eşcinsel olduğunu açıkladı! Cinsiyet değiştirmişti: İç çamaşırlı pozlar geldi İki erkekle aynı anda öpüşmesi gündem olmuştu