Boşanma iddiaları ile gündeme gelen Bensu Soral kimdir? Bensu Soral kaç yaşında?

Başarılı oyuncu Bensu Soral, sosyal medyanın gündemine ayrılık iddiaları ile damga vurdu. Bensu Soral’ın 2018 yılında nikah masasına oturduğu Hakan Baş ile çocuk yapma nedeniyle arasında problem çıktığı ve çiftin evleri ayırdıkları iddia edildi. Tüm bu iddialardan sonra ise Bensu Soral’ın kim olduğu merak edildi. Peki, ayrılık haberi ile gündeme gelen Bensu Soral kimdir?

Başarılı ve güzel oyuncu bu sefer hayranlarını üzen bir haberle gündeme geldi. 3 senedir evli olduğu iş insanı Hakan Baş ile ayrılacağı söylenen Bensu Soral, sosyal medyanın gündemine düştü. Bu haberden sonra ise birçok kişi Bensu Soral’ın kim olduğunu da merak etti. Peki başarılı oyuncu Bensu Soral kimdir?

BENSU SORAL KİMDİR?

Bensu Soral, 23 Mart 1991 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi. Aynı zamanda kendisi gibi oyuncu olan Hande Soral’ın da kardeşidir.

 

Bensu Soral’ın Bedirhan isimli bir de çift yumurta ikizi vardır. Bursa İnegöl Turgutalp Anadolu Lisesi’nden mezun olan Bensu Soral, halen Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde grafik eğitimi almaktadır.

Kendisi gibi oyuncu olan ablası Hande Soral'ın desteği ile oyunculuğa adım atan Bensu Soral, ilk olarak “Yol Ayrımı” dizisi ile izleyici karşısına geçti.

 

Daha sonra 2008’de ekranlara gelen Vicdan adlı dizide rol aldı. 2015’te kadrosunda yer aldığı Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizi ile adını duyuran Soral, aynı zamanda bir dönem Murat Dalkılıç’ın klibinde de rol aldı.

 

2019 yılında ise büyük beğeni toplayan yapım Organize İşler: Sazan Sarmalı’nın kadrosunda yer aldı.

 

Soral, son olarak Kubilay Aka ile başrolü paylaştığı Cam Tavanlar adlı bir yaz dizisinde rol aldı.

 

Soral, 2018 yılında iş insanı Hakan Baş ile dünya evine girdi.

Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin?