Bensu Soral boşandı mı? Bensu Soral ve Hakan Baş ilişkisi bitti mi?

Magazin dünyasının dikkat çeken isimleri arasında yer alan oyuncu Bensu Soral, üç sene önce iş insanı Hakan Baş ile nikah masasına oturdu. 2018 yılında dünya evine giren çift ile ilgili olarak ise ayrılık iddiaları ortaya atıldı. Ortaya atılan iddiaya göre Bensu Soral ve Hakan Baş arasında çocuk nedeniyle krizler yaşandı. Sosyal medyanın gündemine düşen ünlü çift, en çok araştırılan konulardan biri oldu. Peki Bensu Soral boşandı mı?

Google Haberlere Abone ol
Bensu Soral boşandı mı? Bensu Soral ve Hakan Baş ilişkisi bitti mi?

Oyuncu Bensu Soral ve iş insanı Hakan Baş, 2018 yılında nikah masasına oturdu. 3 senedir devam eden ilişkileri ile ilgili olarak ise çocuk yapma konusunda çiftin fikir ayrılığına düştüğü iddia edildi. Bu olayın büyümesinin ise ilişkilerine zarar verdiğini düşünen ünlü çiftin, boşanacakları iddia edildi. Peki Hakan Baş ve Bensu Soral çifti ayrılıyor mu? İşte detaylar…

 Bensu Soral boşandı mı? Bensu Soral ve Hakan Baş ilişkisi bitti mi?

Bensu Soral ve eşi Hakan Baş ile ilgili ayrılık iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Başarılı oyuncu Soral’ın sosyal medya hesabından paylaştığı tek başına havuz pozları, çiftin ilişkisinde problemler olduğu iddialarını ortaya çıkardı.

 Bensu Soral boşandı mı? Bensu Soral ve Hakan Baş ilişkisi bitti mi? - Resim : 2

İddialara göre çiftin arasında bir çocuk yapma krizi ortaya çıktı. Kariyerine odaklanmak isteyen Bensu Soral’ın çocuk yapmak istemediğini söylemesi üzerine ünlü çiftin tartıştığı ve evleri ayırdığı iddia edildi.

Magazin kulislerinde ve sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu iddialarla ilgili olarak çift henüz bir açıklamada bulunmadı.

 Bensu Soral boşandı mı? Bensu Soral ve Hakan Baş ilişkisi bitti mi? - Resim : 3

Ancak oyuncu Bensu Soral’ın daha önce yaptığı bir açıklamada, “Benim için henüz erken. Daha yapmak istediğim işler var. Şimdi anne olursam kariyerim arka planda kalır" cevabı verdiği öğrenildi.

 

"HASSAS BİR SÜREÇTEYİZ"

Öte yandan Bensu Soral’ın sosyal medya hesabından, “Şu dönemde evliliğimizle ilgili hassas bir süreç içerisindeyiz. Biraz zamana ve sizlerin de hassasiyetine ihtiyacımız var.” Açıklamasında bulundu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin