Bir anda ayrılık kararı verdi, Okan Buruk'u şaşkına çevirdi. Çok sevdiği Galatasaray'a veda ediyor

Galatasaray'da bu sezonun en çok eleştirilen isimlerinden biri olan Kerem Aktürkoğlu, Okan Buruk ile görüşerek sezon sonunda takımdan ayrılmak istediğini iletti. Pendikspor karşısında gol sevinci yaşasa da özellikle iç saha maçlarında taraftarların zaman zaman ıslıkladığı Kerem Aktürkoğlu sezon sonunda gelecek tekliflerin makul olması durumunda Galatasaray'a veda edecek.

Alanyaspor karşısında ilk yarının sonunda oyundan çıkan ve dün oynanan Pendikspor karşılaşmasında da sonradan oyuna giren Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray formasına sezon sonunda veda etmeye hazırlanıyor.

Özellikle son haftalardaki düşük performansı nedeniyle formayı kaptıran ve Galatasaray taraftarının sık sık eleştirdiği Kerem Aktürkoğlu, Pendikspor maçında gol sevinci yaşamasına rağmen Okan Buruk ile görüşerek sezon sonunda transferine izin verilmesini istedi.

Pendikspor karşısında yaklaşık 1.5 ay sonra gol sevinci yaşayan Kerem Aktürkoğlu, Borussia Dortmund'un transfer listesinin ilk sıralarında bulunuyor.

Bu sezon Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 49 maça çıkan ve 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kerem Aktürkoğlu, 15 gol ve 8 asistle bu sezon sarı-kırmızılı takımın hücum hattındaki en önemli silahlarından biri oldu.

Beşiktaş'ta gündem yine Şenol Güneş Dominik Livakovic, Fenerbahçe'den ayrılıyor Asgari ücrete zam temmuzda değil eylülde! Evde 3 yufkası olan varsa hemen denesin Bu sorunun cevabını bilen milyoner olacak! Okan Buruk, Zaha'nın gidişine onay verdi