Beşiktaş'tan ayrılacak ismi Arda Turan havada kaptı. Eyüpspor'a imzayı düşünmeden attı

Beşiktaş ile yeni sözleşme görüşmelerinde ilerleme kaydedemeyen ve siyah-beyazlı kulübe yılladır süren bağlılığını koparma noktasına gelen Cenk Tosun için Süper Lig'in yeni ekibi Eyüpspor devreye girdi. Arda Turan önderliğinde yeni sezonda Trendyol Süper Lig'de mücadele edecek Eyüpspor'un, Beşiktaş ile yollarını ayırmaya hazırlanan Cenk Tosun'a teklif götüreceği öğrenildi.

İlk teknik direktörlük deneyiminde Eyüpspor'u, Trendyol Süper Lig'e haftalar öncesinden çıkarmayı başaran Arda Turan ligde kalıcı bir takım oluşturmak için şimdiden transfer çalışmalarına başlarken Cenk Tosun'u transfer listesine ekledi.

Beşiktaş ile aylardır süren yeni sözleşme görüşmelerinde ilerleme kaydedemeyen ve taraftarın büyük tepki gösterdiği Cenk Tosun sezon sonunda kesin olarak siyah-beyazlı ekiple yollarını ayırma kararı aldı. Cenk Tosun'un bu kararının ardından Arda Turan'ın talimatıyla Eyüpspor yöneticileri deneyimli golcü için şimdiden girişimlere başladı. Cenk Tosun'un da Eyüpspor'a transfer olmaya sıcak baktığı öğrenildi.

Beşiktaş formasıyla 3 lig şampiyonluğunun yanı sıra bir de Türkiye Kupası'nda gol krallığı yaşayan Cenk Tosun bu sezon görev aldığı 40 maçta 10 kez fileleri sarsabildi. Cenk Tosun'un, Beşiktaş ile sözleşmesi bu yaz sona eriyor.

Beşiktaş'ta gündem yine Şenol Güneş Dominik Livakovic, Fenerbahçe'den ayrılıyor Evde 3 yufkası olan varsa hemen denesin Anadolu Efes, Shane Larkin'in sözleşmesini uzattı Asgari ücrete zam temmuzda değil eylülde! Voleybol dünyasının kalbi Antalya'da atacak