Bedelli çıktı, Twitter'a mesaj yağdı!

Sosyal medya bedelli askerliği nasıl yorumladı?

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 700 bin kişinin yararlanması beklenen bedelli askerliğin onaylandığını açıkladı. 1 Ocak 2015 tarihinde 28 yaşından gün almış olan ya da 31 Aralık 2014 tarihi itibariyle 27 yaşını doldurmuş olun vatandaşlarımıza bedelli askerlik imkanı getirildi.



Davutoğlu'nun açıklamalarına göre; bedelli askerlikten yararlanmak isteyenler, 18 bin Türk Lirası ödemek koşuluyla askerlik görevlerini yapmış sayılacaklar. 



Başbakan Davutoğlu'nun bedelli askerliğin onaylandığını duyurmasının ardından, sosyal paylaşım sitesi Twitter'a mesaj üstüne mesaj yağdı.



Twitter'da #BedelliAskerliğeYorumum hashtag'iyle Trending Topics (en çok konuşulanlar) listesinde birinci sıraya oturan bedelli askerlik, eleştirilerin yanı sıra farklı yorumları da beraberinde getirdi.



İşte, Twitter'a düşen yorumlar:






Beşiktaş'ta gündem yine Şenol Güneş Dominik Livakovic, Fenerbahçe'den ayrılıyor Asgari ücrete zam temmuzda değil eylülde! Evde 3 yufkası olan varsa hemen denesin Okan Buruk, Zaha'nın gidişine onay verdi Bu sorunun cevabını bilen milyoner olacak!