Ayrılmak istedi, Okan Buruk gitmesine hemen izin verdi. Arkasına bakmadan Galatasaray'a veda edecek

Son haftalarda çok kısıtlı süre alan Tete kariyeri açısından radikal bir karar aldı ve Galatasaray'dan ayrılmaya karar verdi. Daha fazla süre bulabileceği bir takıma gitmek isteyen Tete, Okan Buruk ile görüşerek transfer olma isteğini tecrübeli çalıştırıcıya iletti. Okan Buruk da gelecek sezonun kadrosunda düşünmediği Tete'nin ayrılığına onay verdi.

Büyük umutlarla bedelsiz olarak transfer edilen ancak akıllarda sadece Şampiyonlar Ligi'nde, Kopenhag'a karşı attığı golle hatırlanan Tete, Galatasaray'a veda etmeye hazırlanıyor.

Piyasa değeri 25 milyon Euro iken Galatasaray'a imza atan ve bu sezonun en çok skor katkısı vermesi beklenen isimlerinden biri olan Tete performansıyla tüm sarı-kırmızılı camiayı hayal kırıklığına uğrattı. Okan Buruk'un verdiği şansları iyi değerlendiremeyen ve son Alanyaspor maçında kadroda olmasına rağman süre bulamayan Tete kariyeri açısından radikal bir karar verdi.

Okan Buruk ile görüşerek başka bir takıma transferini ve Galatasaray'dan ayrılmak istediğini söyleyen Tete'ye tecrübeli çalıştırıcıdan izin çıktı. Galatasaray, Tete'ye uygun bir bonservis teklifi yapıldığı an Brezilyalı oyuncuyu elinden çıkaracak.

Bu sezon tüm kulvarlarda 40 maça çıkan Tete 3 gol ve 6 asist üretti.

Sürücülere müjde geldi: Akaryakıta indirim Sadece süper zekaya sahip olanlar bulabiliyor Balon gibi şişiyor, asla yağ çekmiyor! İrfan Can Kahveci hakkında bomba transfer iddiası Hasan Arat, Salih Özcan transferini bitirdi Meğer çözümü bu kadar basitmiş