Aslı Şafak, Ebru Akel'e konuk oldu: 'Evliliklerimi çok hovardaca harcadım'

Gazeteci Aslı Şafak, Show TV ekranlarında yayınlanan Ebru Akel'le Kadın İsterse programının konuğu oldu. Ebru Akel'in sorularını yanıtlayan Aslı Şafak, yaptığı iki evlilikle ilgili ilginç bir itirafta bulundu.

BloombergHT'de hafta içi her akşam yayınlanan Aslı Şafak'la İşin Aslı programının sunucusu, gazeteci Aslı Şafak, Show TV ekranlarında yayınlanan Ebru Akel'le Kadın İsterse programının konuğu oldu.

Ebru Akel'in sorularını yanıtlayan Aslı Şafak, yaptığı iki evlilikle ilgili ilginç bir itirafta bulundu. Şafak, "Evliliklerimi çok hovardaca harcadım..." dedi.

'Evliliklerimi çok hovardaca harcadım...'

Aslı Şafak, evliliklerinde yaptığı hatalarla ilgili, pek çok kişinin ilişkisine de ışık tutacak şu açıklamayı yaptı:

"İki muhteşem, şahane adamla evliliğim var, buna rağmen onları çok hovardaca harcadım. İçinizde biriken, ergenken anne baba çeker ya bunu, idare eder alttan alır, belli bir yaştan sonra sizi idare edecek insanları bulduğunuzda, siz ergenmişsiniz onlar da anne babanızmış gibi harcıyorsunuz. Bende yaş kayması oldu. Bazı şeyleri çok önce, bazı şeyleri çok sonra yaşadım."

CHP'yi yasa boğan ölüm Otobüs kazası katliamı: 25 ölü Okan Buruk, Yusuf Yazıcı ile görüştü İstanbul'da 1 Mayıs tedbirleri alınmaya başlandı! Cinsiyet değiştirmişti: İç çamaşırlı pozlar geldi Arınç'tan Özgür Özel'e: Allah bin kere razı olsun