Aşk-ı Memnu tekrar bölümleriyle Kanal D'de!

Yayın tarihi belli oldu.

Kanal D ekranlarının unutulmayan dizisi Aşk-ı Memnu tekrar bölümleri ile yeniden televizyonda yayınlanacak. Yayınlanan 79 bölümle izleyenleri ekran başına toplayan dizinin yayınlanacağı tarih belli oldu. Peki, Aşk- Memnu’nun tekrar bölümleri ne zaman yayınlanacak?



Bir döneme damga vuran Aşk- Memnu dizisinin tekrar bölümlerinin tarihi belli oldu. 79 bölüm boyunca zirveden inmeyen Aşk- Memnu, yeniden izleyicilerle buluşacak.



Dillere destan bir yasak aşk ve çevresinde gelişen türlü olaylar... Kanal D'nin Türk televizyon tarihine damgasını vuran dizisi Aşk-ı Memnu, 10 Haziran Pazartesi'den itibaren hafta içi her gün 16.45'te Kanal D'de!



Aşk yeniden canlanıyor! Tutku yeniden ateşleniyor! Aşk-ı Memnu, heyecan dolu bölümleriyle 10 Haziran Pazartesi'den itibaren hafta içi her gün 16.45'te Kanal D'de!




Sürücülere müjde geldi: Akaryakıta indirim Hasan Arat, Salih Özcan transferini bitirdi Balon gibi şişiyor, asla yağ çekmiyor! Sadece süper zekaya sahip olanlar bulabiliyor İrfan Can Kahveci hakkında bomba transfer iddiası Meğer çözümü bu kadar basitmiş