Apple Music, Türkiye fiyatlarına yüzde 40’dan fazla zam yaptı: Apple Music yeni fiyatları ne kadar oldu?

Apple'ın müzik platformu Apple Music, uzun süredir değişmeyen abonelik fiyatlarında bugün zam uyguladı. Netflix’in ardından bir zam darbesi de Apple Music’den geldi. Edinilen bilgilere göre yapılan zam ile Apple Music’e yüzde 40’dan fazla gelmiş oldu. Mevcut kullanıcılar, bir ay daha eski fiyattan platformu kullanmaya devam edebilecek.

Apple’ın Spotify’a rakip olarak piyasaya sürdüğü müzik platformu Apple Music, günümüzde pek çok kullanıcı tarafından kullanılmaya devam ediyor. Ülkemizde de aktif olarak hizmet veren platform, bugün ise abonelerini üzecek bir haberle gündeme geldi. Rakiplerine göre artan fiyatlara rağmen kendi fiyatlarını aynı seviyede tutan Apple Music, ne yazık ki en sonunda zamlandı.

Türkiye’de tüm cihazlarına artan döviz kurunun ardından devasa zamlar yapan Apple, son olarak Apple Music’in abonelik fiyatlarını da artırdı. Yeni fiyatlarla birlikte Apple Music’in en ucuz paketi olan öğrenci paketi, 6,99 TL’den 9,99 TL’ye yükseldi. 

APPLE MUSİC YENİ FİYATLARI NE KADAR?

  • Öğrenci paketi: 6,99 TL'lik paket  9,99 TL,
  • Bireysel paket: 13,99 TL'lik paket 19,99 TL,
  • Aile paketi: 20,99 TL'lik paket ise 29,99 TL oldu.

Mevcut Aboneler, 1 Ay Daha Eski Fiyattan Kullanmaya Devam Edecek

Apple tarafından yapılan açıklamaya göre mevcut Apple Music aboneleri, bir ay daha müzik hizmetinden eski fiyatlarla faydalanmaya devam edebilecekler. Bu süre sonundaysa Apple Music için belirlenen zamlı fiyatlar geçerli olacak.

(WEBTEKNO)

Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Sabah ve öğle saatlerinde sakın dışarı çıkmayın! Arınç'tan Özgür Özel'e: Allah bin kere razı olsun Ünlü oyuncu eşcinsel olduğunu açıkladı! İki erkekle aynı anda öpüşmesi gündem olmuştu