Apartmanda şiddetli patlama: Çorlu’da apartman dairesindeki patlamada 1 kişi ağır yaralandı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bir apartman dairesinde, henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamada 25 yaşındaki Özgür Ateş ağır yaralandı. Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ateş, buradan İstanbul'a sevk edildi. Ekipler, patlamanın nedenini tespit etmek için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Tekirdağ Çorlu'nun Cemaliye Mahallesi Egem Sokak'ta 5 katlı Kiraz Apartmanı'nın en üst katında, saat 09.00 sıralarında patlama oldu. Dairede hasar oluştu, içerideki 25 yaşındaki Özgür Ateş ağır yaralandı. Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ateş, buradan İstanbul'a sevk edildi.

Apartmandaki diğer dairelerin de camları kırılırken, ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yaralı ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Apartmanda oturan İsmail Dişçi, “Patlamayla birlikte bina deprem gibi oynadı yerinden” dedi. 

UZMANLAR DAİREDE İNCELEME YAPTI

Patlamanın ardından sokakta doğal gaz akışı kesildi. Savcılığının incelemesinden sonra Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından oluşturulan ve aralarında emniyetin bomba uzmanı ile makine ve elektrik mühendisleri, doğal gaz firması heyeti ve belediyeden uzman ekip, dairede inceleme yaptı. Yaklaşık 1 saat süren incelemenin ardından binada yaşayanların evlerine girişine izin verildi. Yetkililer, patlama nedeninin belirlenmesi için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Şenol Güneş'in yeni adresi Güney Kore Milli Takımı Naci Görür en çok endişe ettiği bölgeyi açıkladı Altın için üstüne basa basa uyardı: Sakın ha... İzinle üretilen salep orkidesi gelir kapısı oldu! İnternetteki sahte ilanlara dikkat! Okan Buruk, Attila Szalai'nin peşinde