Anıl Piyancı, Zen-G ve Ouz Baydar'dan yeni şarkı Ara Bakayım

Rap müziğin başarılı temsilcilerinden Anıl Piyancı ve her projesiyle ses getiren başarılı rapçi Zen-G’nin, Ouz Baydar prodüktörlüğünde bir araya geldi. “Ara Bakayım” adlı şarkının müziği ve düzenlemesi Ouz Baydar’a, sözleri ise Anıl Piyancı ve Zen-G’ye ait.

Anıl Piyancı, Zen-G ve Ouz Baydar’ın  yeni teklisi “Ara Bakayım” Sony Music etiketiyle tüm dijital müzik platformlarında yayında.

 Rap müziğin başarılı temsilcilerinden Anıl Piyancı ve her projesiyle ses getiren başarılı rapçi Zen-G’nin, Ouz Baydar prodüktörlüğünde bir araya geldiği “Ara Bakayım” şarkısının müziği ve düzenlemesi Ouz Baydar’a, sözleri ise Anıl Piyancı ve Zen-G’ye ait.

Anıl Piyancı ile Zen-G’yi buluşturduğunda stüdyoda güzel bir sinerji yakaladıklarını belirten Ouz Baydar, Atlanta trap tarzında bir sound ortaya çıkardıklarını söylüyor.

“Ouz Baydar feat. Anıl Piyancı & Zen-G – Ara Bakayım” şarkısı Mazlum Güzelsoy yönetmenliğinde çekilen klibiyle birlikte yayında!

Şenol Güneş'in yeni adresi Güney Kore Milli Takımı Naci Görür en çok endişe ettiği bölgeyi açıkladı Altın için üstüne basa basa uyardı: Sakın ha... İzinle üretilen salep orkidesi gelir kapısı oldu! İnternetteki sahte ilanlara dikkat! Okan Buruk, Attila Szalai'nin peşinde