Anadolu Efes, Lyon-Villeurbanne karşısında sezonun ilk galibiyetini aldı

Anadolu Efes Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines Euroleague'in 3. haftasında Fransa'nın LDLC ASVEL ekibini 89-84 yendi.

Kaynak: A.A

Karşılıklı basketlerle başlayan maçta Anadolu Efes, Larkin ve Zizic ile skor buldu. Fransız ekibi ise Lee, De Colo ve Lauvergne ile cevap verdi. İlk periyot 24-24 berabere tamamlandı.

İkinci periyoda etkili başlayan Anadolu Efes, Larkin, Beaubois ve Clyburn'ün kaydettiği basketlerle 17. dakikada 37-29 öne geçti. Organize hücumlarla sayı üretmeye devam eden lacivert-beyazlı takım, soyunma odasına da 43-35 önde gitti.

Etkili mücadelesini maçın ikinci yarısına da taşıyan Anadolu Efes, hem hücum hem de savunmada zorlanan rakibi karşısında 27. dakikada farkı 21 sayıya (63-42) çıkardı. LDLC ASVEL, De Colo ve Frank Jackson ile farkı eritmeye çalışırken, lacivert-beyazlı takım son çeyreğe de 70-56 önde girdi.

Son periyotta oyunun kontrolünü elinde bulunduran ve rakibinin dönüş yapmasına izin vermeyen Anadolu Efes, müsabakadan 89-84 galip ayrıldı.

Şenol Güneş'in yeni adresi Güney Kore Milli Takımı Naci Görür en çok endişe ettiği bölgeyi açıkladı Altın için üstüne basa basa uyardı: Sakın ha... İzinle üretilen salep orkidesi gelir kapısı oldu! İnternetteki sahte ilanlara dikkat! Okan Buruk, Attila Szalai'nin peşinde