A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Litvanya maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, UEFA Uluslar C Ligi'nde Litvanya ile oynanacak maç öncesi açıklamalarda bulundu.

A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar Ligi C Grubu ikinci maçında yarın Litvanya'ya konuk olacak. Karşılaşma öncesinde Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, basın toplantısı düzenlendi.

İşte Kuntz'un öne çıkan açıklamalarından satır başları:

"Bu saha koşulları tabii ki etkileyecek. Alışık olmadığımız bir zemin. Faroe Adaları maçından sonraki ilk antrenmanı Riva'da yaptık, tabii ki farklı olacak. Futbolcular etkilenecektir ama bu maçlar kafamızda kazanmamız gereken maçlar. Önemli olan karşılaşmaya ve skora dönük düşünmemiz."

"Biz her zaman oyunculara fayda sağlamayı düşünüyoruz. Yogadan bahsetmiştik. Bunlardan birisi de bu kitabı hediye etmemizdi. Kitabın yazarını da tanıyorum. Almanya'da çalıştı ve sonrasında kendisini Klopp Liverpool'a aldı."

"Oyuncuların yorgunluklarına göre ilk 11'de bazı değişiklikler olacaktır."

"Futbolcuların doğru şekilde beslenmesi için, dünyanın en iyi takımlarından birinde çalışan birinin kitabının faydalı olacağını düşündük. Futbolcular, yüzde birini bile alsalar bizim için faydalı olur."

"Şu anda Uluslar C Ligi'nde bulunuyorsak bunu hak etmişiz demektir. FIFA sıralamasında bizden düşük sırada olan takımlara karşı oyunu domine etmek istiyoruz."

Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Sabah ve öğle saatlerinde sakın dışarı çıkmayın! Arınç'tan Özgür Özel'e: Allah bin kere razı olsun Ünlü oyuncu eşcinsel olduğunu açıkladı! İki erkekle aynı anda öpüşmesi gündem olmuştu