Yanlış görmüyorsunuz! Saç, bıyık ve kaşlarına böyle şekil veriyor: Çalışırken maruz kaldığı talaş ve tozdan elbise fırçasıyla arınıyor!

Ağacı oyarak birbirinden özel el emeği ürünler hazırlayan aynı zamanda Devlet Sanatçısı olan Ali Rıza Vatandaşlar çalışırken maruz kaldığı talaş ile tozları temizlemek için elbise fırçasını kullanıyor.

Kaynak: İHA

Devlet Sanatçısı Ali Rıza Vatandaşlar, Bartın'da 14 metrekare dükkanında kurduğu torna tezgahlarında ağacı oyarak şekil veriyor.

İş yerinde tarak yerine elbise fırçası kullanan Ali Rıza Vatandaşlar saç, bıyık ve kaşlarına ise elbise fırçası ile şekil veriyor. Bartın'ın Amasra ilçesinde bulunan sanatçı; ağacı oyarak, bardak, tabak, kül tablası, havan ve hediyelik hayvan figürleri gibi birbirinden özel sanat eserlerine dönüştürüyor.

Klozote peçete serenler yandı! Zararı varmış Mıknatıs gibi çekip kendi içine hapsediyor! Bu burçlara para kene gibi yapışacak! İstedikleri her şey gerçekleşecek! İşte o burçlar Farklı sayıyı 5 saniye içinde bulabilir misin? Üstsüz pozlarındaki detay tepki çekti