SSK, Emekli Sandığı ve Bağ-Kur emeklilerine ücretsiz oldu! SGK duyuru yaptı: O tedavilerin tamamı Genel Sağlık Sigortası kapsamına alındı, emeklilerin tüm masraflarını devlet karşılayacak

Geçtiğimiz günlerde Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılan açıklamayla birlikte SSK ve Bağ-Kur emeklilerine büyük müjde geldi. Kaplıca tedavileri Genel Sağlık Sigortası (GSS) kapsamına alındı. Böylece emeklilerin kaplıca masraflarını devlet karşılayacak. SGK gerekli şartları sağlayan kişilerin hem yol hem de refakatçi masraflarını da üstleniyor. İşte kaplıca tedavisi ile ilgili tüm bilgiler.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından yapılan açıklamayla emeklilere büyük müjde geldi. SGK tarafından yapılan duyuruya göre kaplıca tedavileri Genel Sağlık Sigortası (GSS) kapsamına dahil edildi. Atılan adım ile birlikte emekli ve dar gelirli hastaların kaplıca masraflarını devlet karşılayacak..

SGK, gerekli şartları sağlayan kişilerin kaplıca tedavisi için yol, refakatçi ve gündelik masraflarını da üstleniyor. Bu yıl için il içi sevklerde (ilçe-merkez arası) 23 lira, şehirlerarası sevklerde ise 46 lira gündelik ücret veriliyor ve kaplıcaya ulaşım için yol parası desteği sağlanıyor. Yol ücretlerinin SGK'ya ibraz edilmesi gerekiyor.

2 gün 2 gece süren düğün: 1 milyonluk takı İlhan Mansız baba oldu! Koyduğu isim tepki çekti Hakkari'de ortaya çıktı değeri 3 milyon TL! Hastalık sahipleri aman dışarı kafanızı uzatmayın! Yılan uzmanı gördükleri karşısında büyük şoke oldu Sezonun ilk kruvaziyeri geldi: Horon teptiler