Mobil alışverişte 5 saniye kuralı! Kullanıcılar hız istiyor

Dönüşen alışveriş alışkanlıkları, e-ticareti pek çok perakendeci için temel iş süreçlerinden biri haline getirdi. AfterShip tarafından yapılan bir araştırmada 10 kişiden yaklaşık 7’sinin, haftada en az bir kez online alışveriş yaptığı, 5 kullanıcıdan dördünün ise e-ticarette daha iyi deneyimler aradığı görüldü.

Son yılların en hızlı yükselen sektörlerinden biri e-ticaret oldu. Dönüşen alışveriş alışkanlıkları, e-ticareti pek çok perakendeci için temel iş süreçlerinden biri haline getirdi. Güncel küresel araştırmalar 10 kişiden 7’sinin haftada en az bir kez online alışveriş yaptığını gösterirken, kullanıcıların e-ticarette daha iyi deneyimler aradığı da görüldü. E-ticaret alanında otomasyon çözümleri üreten AfterShip tarafından yapılan bir araştırmada, 5 kullanıcıdan 4’ü alışverişlerde daha iyi bir kullanıcı deneyimi istediklerini belirtirken, satın alma ve ödeme süreçlerini kolaylaştıran e-ticaret platformu sağlayıcıları öne çıktı.

“E-TİCARET, TÜKETİCİYLE PEK ÇOK NOKTADA TEMAS KURULAN BİR SEKTÖR”

E-ticaret sektöründeki son gelişmeleri değerlendiren Becca Digital Technology Kurucusu Berkay Akıncı, “E-ticaret, tüketiciyle pek çok noktada temas kurulan bir sektör. Bu durum, alışveriş deneyimlerinin uçtan uca tasarlanmasını gerektiriyor. Kullanıcı deneyimine lojistikten stok yönetimine pek çok başlık etki etse de, kullanıcıların satıcıyla ilk temas ettiği nokta olan e-ticaret platformlarının sunduğu deneyim, odaklanılması gereken alanlar içinde ilk sıralarda geliyor” dedi.

2 gün 2 gece süren düğün: 1 milyonluk takı İlhan Mansız baba oldu! Koyduğu isim tepki çekti Hakkari'de ortaya çıktı değeri 3 milyon TL! Hastalık sahipleri aman dışarı kafanızı uzatmayın! Yılan uzmanı gördükleri karşısında büyük şoke oldu Sezonun ilk kruvaziyeri geldi: Horon teptiler