Michael Keaton'dan Val Kilmer'a; George Clooney'den Christian Bale'a sinema yazarlarına favori Batman karakterlerini sorduk

İlk kez 1989 tarihinde Tim Burton imzasıyla hayatımıza giren Batman, yıllarca içinde Michael Keaton'dan Val Kilmer'a; George Clooney'den Christian Bale'a son olarak da Ben Affleck'e beyazperdenin en karizmatik aktörleriyle hayat buldu. Bu kez Twilight'in yakışıklı vampiri Robert Pattinson meşhur Gotham Şehri’ni eski huzuruna kavuşturmak için kolları sıvıyor. MedyaTava muhabiri Gizem Ertürk filmi özel gösterimde izleyen sinema yazarlarına "favori Batman karakteriniz hangisi?" diye sordu.

Robert Pattinson'ın Kara Şövalye'ye hayat verdiği The Batman, Gotham'daki ucu kendi ailesine de uzanan yolsuzlukları temizleye çalışan Batman'in, bir yandan Riddler isimli bir seri katille mücadelesini anlatıyor. Geride bıraktığımız 33 yıl içinde beyazperdenin en karizmatik aktörlerinin hayat verdiği efsanevi çizgi-roman karakterinin yeni filmi salonları süslerken biraz da geçmişe dalıp o birbirinden muhteşem performansları düşünememek elde değil. Sahi sizin favori Batman karakteriniz hangisi?

Emekliler bu habere bayram edecek Hastalık sahipleri aman dışarı kafanızı uzatmayın! 2 gün 2 gece süren düğün: 1 milyonluk takı İzmir'de göz gözü görmedi Sezonun ilk kruvaziyeri geldi: Horon teptiler Şanlıurfa'da iş yerlerine arı saldırısı!