Metrodaki saldırgan Emrah Yılmaz'ın yakalanma anı görüntüsünde kafa karıştıran 5 soru. Senanur Damgacı'ya saldıran Emrah Yılmaz'ın yakalanma anı kurgu muydu?

Kadıköy-Tavşantepe metrosunda tam anlamıyla bir dehşet yaşanmıştı. Emrah Yılmaz, metroda elinde bıçakla terör estirmiş, küfür ve hakaret etmiş, Senanur Damgacı'ya elindeki bıçakla saldırı girişiminde bulunmuştu. Saldırı anı görüntüsü Twitter'da büyük infial yaratmış ve aynı gece saldırgan evine yapılan baskınla gözaltına alınmıştı. Emniyetin yayınladığı yakalanma anı videosu ise kafaları karıştırdı. Özellikle 5 ayrıntı, akıllara saldırganın polisin geleceğinden haberdar mıydı sorusunu getirdi.

MEDYATAVA

Kadıköy-Tavşantepe metrosunda dün akşam saatlerinde Emrah Yılmaz adındaki saldırgan ile Senanur Damgacı arasında maske tartışması yaşanmış ve  Yılmaz'ın elindeki bıçakla metrodakilere hakaret dolu küfürler etmesi, Damgaci'ya yönelik olarak "Suratını keserim" tehditleri cep telefonuyla görüntülenmişti.

Ahlaksız komşunun yaptıklarını açıkladı... Vahşet... Afrodizyak için kartalları öldürüyorlar! Mayıs ayında nerede denize girilebilir? Hem babalar hem de bebekler yarıştı Eda Taşpınar, küvet keyfi yaptığı anları paylaştı Huysuz Virjin rolünü ünlü oyuncu kaptı