İçlerinde aslan kin nefret olmayan burçlar belli oldu: Bu 3 burç hayatta her zaman affedici konumundalar. İşte Zodyağın en bağışlayıcı 3 burcu

Kova burcu

 21 Ocak - 19 Şubat tarihleri arasında doğan ve hava elementine sahip olan kişiler kova burcudur. Kova burçları genel özellikleri itibarıyla çevresinde çok fazla insan istemeyen az ve öz insanla mutlak bir mutluluk içerisinde olan kişilerdir.

Nesnel olabilme noktasında son derece başarılı olan kova burçları olaylara karşı duygusal bir bağ kurmazlar. Duygusal yönden bağ kurmamaları da hayatta çok fazla üzülmelerinin önüne geçer.

Yengeç burcu

22 Haziran ve 22 Temmuz tarihleri arasında doğan ve su elementine sahip olan kişiler yengeç burcudur. Yengeç burçları genel özellikleri itibarıyla duygusal tavırları ön planda olan ve çıkarları uğruna duygusallıklarını kullanabilen kişilerdir.

Sabırlı yengeç burçları, karşısındaki insanı kolay bir şekilde affedebilir ve değiştiğini düşünebilmektedir. Bu durum onun çoğu zaman yaralanmasına neden olsa da yengeç burçları affedici olmayı asla bırakmazlar.

Klozote peçete serenler yandı! Zararı varmış Mıknatıs gibi çekip kendi içine hapsediyor! Bu burçlara para kene gibi yapışacak! İstedikleri her şey gerçekleşecek! İşte o burçlar Farklı sayıyı 5 saniye içinde bulabilir misin? Üstsüz pozlarındaki detay tepki çekti