İBB'den sonra öğrencilere bir müjde de İzmir'den... İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden üniversite öğrencilerine 3200 lira...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin üniversite öğrencileri burs vermesinin ardından, öğrencilere bir güzel haber de İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer'den geldi. Soyer yaptığı duyuruyla üniversite öğrencilerine 3200 liralık bir destek vereceklerini açıkladı. Peki İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin üniversite öğrencilerine burs desteğinden faydalanmak için ne yapmak gerekiyor? Burs başvuru şartları nelerdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun'dan üniversite öğrencilerini sevindirecek habere gelmişti. Haberi, Twitter adresinden duyuran Murat Ongun, "İBB, bu yıl da ihtiyaç sahibi her üniversite öğrencisine 3200 TL eğitim desteği sağlayacak. Başvurular 5 Ekim’de başlıyor. Web sayfamızdan takip edebilirsiniz;" demişti. 

Emekliler bu habere bayram edecek Görenler şokta. Yarısı tavuk, yarısı horoz! İzmir'de göz gözü görmedi Hastalık sahipleri aman dışarı kafanızı uzatmayın! Her bahar aynı güzel manzarasıyla: Mağaragözü Çayı Beşiktaş'taki o eve 3. kez araç çarptı!