Festival yasakları gençleri nasıl etkiledi? Müzik yazarları ve gazeteciler Nilüfer Müzik Festivali'nde yasakları değerlendirdi; "Yasaklar endişe verici"

Zeynep Okyay: Kendi mutsuzluğunuzu gençlerin hayatlarını kısıtlamak için araç haline getirmeyin

Son dönemde gün aşırı aldığımız konser, festival ya da herhangi bir etkinliğin yasaklanması ya da yasaklanmasa da kısıtlanma yoluna gidilmesi giderek can sıkıcı bir hal almaya başladı. Bu etkinliklerin yapılması için harcanan maddi ve manevi çabaların bir kalemde ve yeri geldiğinde hayli dayanaksız nedenlerle yok sayılması içinde bulunduğumuz sektörü de geri dönülmez bir şekilde etkiliyor. Daha yapıcı ve uzlaşmacı bir tavrı ivedi bir şekilde benimsememiz ve hayata geçirmemiz gerekiyor ki önümüzdeki dönemde bu tarz durumlara daha fazla maruz kalmayalım. Birbirimizin üstüne basmak, ötekileştirmek yerine bir arada ve birbirimize saygı duyarak yaşamamız gerektiğini tekrar tekrar kendimize hatırlatmamız gerekiyor. Kendi mutsuzluğunuzu lütfen gençlerin hayatlarını kısıtlamak için bir araç haline getirmeyin.

Dünyanın en iyi kahvaltıları belli oldu! En düşük emekli maaşında yeni kulis bilgisi Tarihi kiliseye zarar verdiler Hayali Arkadaşlar vizyon için gün sayıyor Resimle düşünen ve tutkuyla resim yapan sanatçılar 301 madenci 10 yıl önce bugün yangında can verdi