Evde tahini olan hemen denesin: 1 tane muzu tahinle karıştırıp yiyince etkisi inanılmaz. Tahinli muz karışımı neye iyi gelir?

Son günlerde sosyal medyada popüler olan tahinli muz karışımı, o derdinize anında derman olacak. Üstelik hem şifalı hem de lezzetli! İşte tahinli muz karışımının mucizevi faydası

Tahin hem kahvaltı sofralarının hem de ramazan sofralarının vazgeçilmez besinlerinden biridir. İçerdiği güçlü vitaminler ve mineraller sayesinde sağlığımız bir dizi yarar sunan tahin, B grubu vitaminleri ve E vitamini bolca içerir.

Demir, potasyum ve kalsiyum zengini olan tahin, şifa deposu bir meyve olan muzla bir araya gelince ortaya bambaşka faydaları beraberinde getirir. Peki, tahinli muz karışımının sağlığımıza etkisi nedir?

İşte yanıtı...

Limonların küflenmesini önleyen tüyo açıklandı Farklı sayıyı 6 saniye içinde bulabilir misin? Yumurta kabuklarının renginin sırrı ortaya çıktı Dünyanın en zehirli örümceği Türkiye'de yayılıyor Ne çürüyor ne de filizleniyor! İşte tüyosu... Annesi doğumda ölen kuzu, bebek gibi bakılıyor!