Dolar 16 liraya düştü! Selçuk Geçer'den flaş açıklamalar geldi. Müdahale olacağını bilen Geçer'in dolar tahminini duyan uykusuz kalacak: Dolardan kurtulun

AVRUPA MERKEZ BANKASI KİLİT NOKTA


"Bütün para birimlerinde yükseliş devam edecek. Sadece Euro ile dolar ya da Euro ile Sterlin ya da dolar ile Sterlin arasında ufak iniş çıkışlar olabiliyor. Bunun temel nedeni de pariteler. Euro/Dolar paritesi 1,3'e giderse alayın ki dolarla Euro arasındaki makas kapanacak. Dolar daha hızlı yükselecek Euro daha az yükselecek. Ya da Euro daha fazla yükselecek dolar daha az. Burada önemli etken Avrupa Merkez Bankası. Faizi artıracaklarını söylediler. Ama pozitif ortama geçmeleri etkili olacak mı? FED faizleri artırmaya devam edecek. Duruma bağlı olarak 75 baz puanlık faiz artırma gündeme gelebilir. Avrupa Merkez bankası ağırdan alırsa parite aşağı doğru diğer. Euro düşer. Bugün Euro doların üstündeyse yarın altında kalabilir. Avrupa Merkez Bankası'nı yakından takip etmemiz gerek."


Mıknatıs gibi çekip kendi içine hapsediyor! Klozote peçete serenler yandı! Zararı varmış Bu burçlara para kene gibi yapışacak! İstedikleri her şey gerçekleşecek! İşte o burçlar Üstsüz pozlarındaki detay tepki çekti Farklı sayıyı 5 saniye içinde bulabilir misin?