UZAY MEKİĞİ GİBİ BİR ŞEY; DÜNYADA BİLE RAKİBİMİZ YOK HD KALİTESİNDE GAZETEYİZ! TRANSFER YAPMIYORUZ, BİZİ ARAYIP GELMEK İSTİYORLAR!

MEDYATAVA- Fatih Altaylı, canlı yayında yeni gazeteyi alışılmış üslubuyla anlatıp iddialı ipuçları verdi... Gazetenin ölçüsünden maaş standardına ilk kez konuştu, "Kimseye transfer parası vermiyoruz" dedi. İşte Altaylı'nın anlattıkları...

Google Haberlere Abone ol
UZAY MEKİĞİ GİBİ BİR ŞEY; DÜNYADA BİLE RAKİBİMİZ YOK HD KALİTESİNDE GAZETEYİZ! TRANSFER YAPMIYORUZ, BİZİ ARAYIP GELMEK İSTİYORLAR!

FATİH ALTAYLI ÖZETLE ŞUNLARI DEDİ:


-Dünyada böyle bir gazete yok. 21.yüzyıl Türkiye'sinin gazetesini hazırladık. 2023'ün, Cumhuriyetin 100.yılına yakışır bir gazete olacak.


-Matbaa makinemizin uzunluğu 104, yüksekliği 27 metre, devasa bir baskı tesisi kurduk. Vatandaş eline gazeteyi alınca duvara asacak kalitede bir baskı görecek.


-6 ayrı gazete içiçe olacak. İsteyen sporu, isteyen magazini isteyen ekonomiyi okuyacak. Ölçümüz tabloid değil ama ergonomik olacak. Kolay okunan güleryüzlü ama ciddi olacağız.


-Yayın ilkelerimizi açıklayıp bunlara kesinlikle uyacağız. O ilkeler lafta kalmayacak. Bu gazetede irili ufaklı 57 ayrı yenilik olacak...


-Biz kimseyi transfer etmedik, etmiyoruz. Bize gelmek isteyen gazeteciler var. Daha dün Vatan'ın haber merkezinden en iyi haberlere imza atan arkadaşlarla anlaştık. Aylardır bize gelmek istiyorlardı. Biz kimseye transfer parası vermedik. Bu gazetede en iyi maaşı muhabirler alıyor. Ben de, bölüm şeflerimiz de, yazı işleri müdürlerimiz de basındaki mevkidaşlarından fazla maaş almıyor. Bir tek muhabirlerimiz diğer gazetedeki muhabirlerden fazla alıyor...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin