Ünlü oyuncu Çukur'la ekrana dönüyor!

Öner Erkan, 'Selim Koçovalı' ile bu kez bambaşka bir karakterle ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncu Çukur'la ekrana dönüyor!

Show TV’de ekrana gelecek, Ay Yapım imzalı Çukur yayına girmesine sayılı günler kala tanıtımlarıyla da heyecanı zirveye taşıyor. Bugüne kadar yer aldığı televizyon dizilerinde ağırlıklı olarak komedi rollerinde izleyici karşısına geçen Öner Erkan, 'Selim Koçovalı' ile bu kez bambaşka bir karakterle ekrana dönmeye hazırlanıyor.



Pazartesi akşamları ekran başındakileri merak uyandırıcı ve heyecan dolu dünyasına sürükleyecek Çukur’un Selim Koçovalı’sı Öner Erkan, izleyicileri ters köşeye yatıracak. Ercan Kesal’ın hayat verdiği İdris Koçovalı’nın oğullarından “Selim Koçovalı”yı canlandıran ünlü oyuncu, Çukur’un baba-oğul hikâyesinin en ilgi çekici halkalarından biri olacak. Ailenin lükse düşkün tek kişisi olan Selim, babası İdris’in temsil ettiği değerleri benimseyemediği için babasının gözünde hep bir hayal kırıklığı olur. Selim’in bağlama çalıp türkü söylediği anlar, izleyicilerin kalbini çalarken; Öner Erkan performansıyla ekran başındakilerin büyük beğenisini kazanacak.



Etkileyici hikâyesi ve kıvrak kurgusu ile yılın en çok konuşulan yapımlarından olacak olan, Ay Yapım imzalı ‘Çukur’, ilk bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!



Ünlü oyuncu Çukur'la ekrana dönüyor!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin