Ünlü gazeteciye gözaltı! Kaldığı otele baskın yapıldı!

Soner Yalçın Denizli'de gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü gazeteciye gözaltı! Kaldığı otele baskın yapıldı!

Sözcü gazetesi yazarı ve Odatv.com imtiyaz sahibi ünlü gazeteci Soner Yalçın söyleşi için Denizli’de sabah 05:30 sıralarında gözaltına alındı.



Gözaltı kararının Ankara 35. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından verildiği öğrenilirken, Yalçın'ın ifadeye gitmediği için gözaltına alındığı ifade edildi.



Ankara’daki mahkemenin, ev – ofis adresi / telefon numaraları UYAP’ta dahi olan Soner Yalçın’a ulaşamadığından dolayı yakalama kararı çıkarttığı belirtildi.



Soner Yalçın şu an Denizli’de gözaltında tutulmaya devam ediliyor. (sözcü)



Yalçın'ın gözaltına alınmasına meslektaşları, CHP'li milletvekilleri ve ünlü isimler de Twitter adresinden yayınladıkları mesajlarla tepki gösterdi.



Melis Alphan: Soner Yalçın'ı saçmasapan bi gerekçeyle gözaltına almışlar. Reza'lar ortada krallar gibi dolaşsın, bunlar işlerine gelmeyenle uğraşsın



Hüseyin Aygün: Soner Yalçın gözaltına alınmış. Selvi'nin, Yayman'ın, Barlas'ın 'gazeteci'lik yaptığı bir ülkede Soner'e gözaltı, olağan ve kaçınılmazdır..



Atila Sertel: Soner Yalçın yeri, yurdu belli olan adamdır. Polis baskını, ona "yazma, konuşma, memleketi dolaşma" demektir. Korkutamaz, yıldıramazsınız.



Fazıl Say: Soner Yalçın'ın durumunda endişeye gerek yok denildi , akşam İZMİR'deki konuşmasını yapacak. (Sinir bozmak için yapılmış bir olay deniliyor)



Metin Lütfi Baydar: Soner Yalçın'ı ifadeye gitmedi diye göz altına al.Bazılarına da gözaltına alınmasınlar diye takipsizlik ver. Adaletin bumu dünya???



Tuncay Özkan: Soner kardeşime karşı yapılan gözaltı değil gözdağı. Sabaha karşı girişilen saldırıyı kınıyorum.Yaparlar. Son çırpınışları.Onunlayım.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin