TEKNİK ARIZANIN AZİZLİĞİNE UĞRAYAN OSMAN TANBURACI, EKRANDAN AÇIKLAMA YAPTI

© MEDYATAVA- Medya Makinesi Programı Yorumcusu Osman Tanburacı’nın Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat’a küfür ettiği iddialarının ardından Galatasaray Televizyonu’na açıklamalar yaptı.

Google Haberlere Abone ol
TEKNİK ARIZANIN AZİZLİĞİNE UĞRAYAN OSMAN TANBURACI, EKRANDAN AÇIKLAMA YAPTI

Tanburacı ekranda şu açıklamalarda bulundu:


 


Kim ne iddia ediyor, bunlara şaşırıp kalmamak mümkün değil. Riyazı hakikat beyanlarla insanları yanlış yönlere çekme gayreti diğer bütün internet medya sitelerine de yayılıyor. İnsanlar işlemedikleri suçun günahı altında ezilmeye başlıyorlar. Şimdi bunların hiçbirini kaile almıyorum çünkü kötü niyetle yapılan olaylar. Bunun için yarın sabah ben çıkacağım program günüm olmamasına rağmen Cuma sabahı bunların hepsine  gereken cevabı hem sözlü vereceğim, hemde hukuk yolları saklı kalmak üzerinde elimde tutacağım ancak şunu ifade etmeliyim ki yapılan yayında çok ciddi hatalar vardır asla ve asla kimsenin haddi olmadığı gibi saygın, sevimli ve bu kadar süreçtir çok güzel yayınlar yapan Galatasaray TV’deki Osman Tanburacı’nın sözlerinden hiçbir alıntı yapmayan, sadece melamet teorileri üzerine iş kuranlar çok ayıp ettiklerinin farkına varacaklardır. Bu Galatasaray TV’den ve Osman Tanburacı’nın olduğu hiç bir yerden sayın başkanlara hakaret söz konusu olamaz.


 


Sayın Tanburacı zaten bugüne kadar yazılarınızla ve yorumlarınızla iddia edilenler doğrultusunda bir duruşunuzun olmadığını görüyoruz, bu konudan eklemek istediğiniz bir şey olur mu?


 


Canlı yayınlarda bir takım aksaklıklar, bir takım hatalar olabilir ama bunları riyazı hakikat beyanlarla altını çiziyorum, riyazı hakikat beyanlarla kamuoyunun önüne sunmak, sermek hiçbir insanın hiçbir kurumun hiçbir kuruluşun hakkı olmaması gerekir. Bunlar ayıp şeylerdir, utanılacak hareketlerdir, onun için bunların detaylı yorumunu Galatasaray TV’de gereken cevabı bu riyazı hakikat beyanda bulunan zümre alacaktır zaten. Lütfen sabah beni tekrar takip etsinler yine ne diyeceklerimi dinlesinler.


 


Medya Makinesi programında yaşanan teknik aksaklık nedeniyle GSTV olarak bizde izleyicilerimizden özür diliyoruz. Bu noktada yaşananlar her televizyon kanalında olabilecek teknik aksaklığın ekrana yansımasından ibarettir. Ancak ekrana yansıyanlar ne yazık ki çarpıtılmış ve yanlış anlamalara yol açmıştır. Bu gerçeği bir defa daha sizlerle paylaşırken tekrar özür dileriz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin