Sosyal medya en çok 'Kara Para Aşk' çiftini konuştu

Somera en çok konuşan dizi çiftlerini belirledi.

Google Haberlere Abone ol
Sosyal medya en çok 'Kara Para Aşk' çiftini konuştu

Ay Yapım’ın popüler dizisi 'Kara Para Aşk’ın Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek tarafından canlandırılan başrol karakterleri Elif ile Ömer, bu hafta sosyal medyanın en çok konuşulan çifti oldu.



Dizi başladığından bu yana ekranın en beğenilen çifleri arasında yer alan Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek, Somera’nın dizilerdeki çiftlerin Twitter’da konuşulma oranları hakkında yaptığı sosyal medya analizlerine göre 4053 mesajla Twitter’da bu hafta en çok konuşulan çift oldu.



Gizli operasyon için gittikleri Roma’da tekrar sevgili olan Elif ve Ömer’in İstanbul’a döndükten sonra yaşadığı heyecanlı anlar, sosyal medyada takipçilerinden de büyük ilgi gördü.



Somara’nın listesine gore haklarında en çok konuşulan 2. çift ise 4022 mesajla Medcezir’de Seranay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'un canlandırdı Yaman- Mira çifti oldu.



'Kara Para Aşk'ın bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde ise Metin'i yakalamak için büyük bir operasyon düzenleyen Ömer'in soluk soluğa geçen takip sahneleri dikkat çekecek.



Yeni bölümde; Nilüfer,  Ömer'in, Metin'i yakalamak için düzenleyeceği operasyonu kabul edecek. Nilüfer'le birlikte yurtdışına kaçarak yeni bir hayat kurmak isteyen Metin, kendisine düzenlenen operasyondan habersiz Nilüfer'le buluşma yerine gidecek. Ağabeyi Hüseyin'in Tayyar'ın adamı olduğunu bilmeyen Ömer'in kusursuz planı başarısızlıkla sonuçlanacak. İlk başarısızlığı kabul etmeyen Ömer, daha da hırslanarak operasyonu hızlandıracak.



Elif ve Ömer ise; yaşadıkları tüm olaylara rağmen aşklarıyla ayakta durmaya çalışacaklar.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin