Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem'im ölümü yaklaşıyor! Hürrem kaçıncı bölümde ölecek?

Star TV'nin fenomen dizisinde Hürrem'in öleceği bölüm yaklaşıyor.

Google Haberlere Abone ol
Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem'im ölümü yaklaşıyor! Hürrem kaçıncı bölümde ölecek?

Star TV'nin başrollerinde Halit Ergenç, Vahide Perçin, Ozan Güven, Pelin Karahan, Engin Öztürk, Aras Bulut İynemli gibi isimlerin yer aldığı bu sezon sonu final yapacak olan 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde Hürrem Sultan'ın ölümü yaklaşıyor.



'Hürrem Sultan' 2 hafta yayınlanacak olan 134. bölümde ölecek. Dizinin yayınlanan 131. bölüm fragmanında da Hürrem'in ölümünün yaklaştığı belirtiliyor.



Vatan gazetesinin TV yazarı Oya Doğan da bugünkü yazısında Hürrem Sultan'ın öleceği bölümün tarihini verdi. Oya Doğan'ın yazısı şu şekilde:



Muhteşem Yüzyıl bu sezon final yapıyor. O nedenle taht kavgası da hızlandı. Malum, dizinin en merak edilen ve ses getiren kahramanı Hürrem. Geçen hafta yayınlanan bölümde de yine ölümün eşiğinden döndü. Gelelim Hürrem’in dizide ne zaman öleceğine… Çarşamba akşamı yani 9 Nisan’da 131’inci bölüm ekrana gelecek. Hürrem ise 134’üncü bölümde, 30 Nisan’da Muhteşem Yüzyıl’a veda edecek. Yaşamı boyunca şehzadelerinden birini tahta çıkarmak için uğraşan Hürrem Sultan, oğlu Selim’in tahta çıktığını da göremeyecek.



Oya Doğan'ın yazısının diğer bölümlerini okumak için TIKLAYINIZ



İşte 'Muhteşem Yüzyıl'ın 131. bölüm fragmanı






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin