Oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu: 'Star’ olmadım, olmayacağım da!

O Hayat Benim' dizisinden ayrıldıktan sonra geri dönen ardından bir kere daha ayrılan Yeşim Ceren Bozoğlu Armağan Çağlayan'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu: 'Star’ olmadım, olmayacağım da!

"O Hayat Benim" dizisinden ayrıldıktan sonra geri dönen ardından bir kere daha ayrılan Yeşim Ceren Bozoğlu Radikal gazetesinden Armağan Çağlayan'a konuştu. Bozoğlu, Sette yaşananlar, kendi atölyesinde yetiştirdiği oyuncular ve 'star' anlayışı üzerine sorulan sorulara yanıt verdi.



"SEYİRCİ NE OLDUĞUNU HİSSEDİYOR"



Armağan Çağlayan'ın "O Hayat Benim" dizisinden ayrdıktan sonra hakkınızda geçimsiz bir kişi olduğunuz üzerine söylentiler var sorusuna Bozoğlu, "Ben inatla konuşmasam da seyirci ne olduğunu hissediyor, üretilen şeyin seyircide bir karşılık bulduğunu düşünmüyorum! Benim Instagram hesabım açık, Twitter’ım açık, yazdıklarım açık açık ortada, izleyici yorumları ortada, o işin içindeki sette olan herkes de ortada, herkesin söyledikleri de ortada bana oyle bir reaksiyon gelmedi! Benim okuduğum okul belli, Dokuz Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi. Alman disipliniyle davranılan, meşhur olmanın ayıp olduğu bir okul." dedi.



"STAR OLMADIM"

Oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu: 'Star’ olmadım, olmayacağım da!
Bozoğlu hiçbir zaman olmam gerektiğini söyledikleri star olmadım dedi ve şunları söyledi: 

"Bizim dönemimizde özellikle öyleydi Radikal, Cumhuriyet oyunlardan sonra röportaja geldiğinde biz “Estağfurullah hoca var burada” diye yönetmene dönerdik, tek kelime konuşmazdık. Bize öyle bir adap öğretildi onun dışında da set işçisiyle oturup yemek yiyen ulaştırmanın bayram tebriği ile yazıp çizen bir insanım ben, hiçbir zaman tırnak içinde olmam gerektiğini söyledikleri ‘star’ olmadım, olmayacağım da!" 



Haberin tamamı için TIKLAYINIZ

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin