Oy vereceği partiyi açıkladı, sosyal medyanın diline düştü

Nazlı Ilıcak bugünkü yazısıyla sosyal medya gündeminde...

Google Haberlere Abone ol
Oy vereceği partiyi açıkladı, sosyal medyanın diline düştü

Cemaate yakınlığıyla bilinen 'Bugün' gazetesi yazarı Nazlı Ilıcak, bugünkü köşe yazısında 1 Kasım'da yapılacak seçimlerde oy vereceği partiyi açıkladı.



AK Parti'nin tekrar tek başına iktidara gelmek için HDP'yi hedef seçtiğini söyeleyen Ilıcak, "yazısında 7 Haziran seçimlerinde azınlığa düşen AK Parti, her ne pahasına olursa olsun yeniden Meclis çoğunluğunu ele geçirmek istiyor. Bunun için HDP’yi hedef aldı. “HDP=PKK” demek suretiyle, oy verecek insanları, korkutmak ve sindirmek yolunu seçtiler" ifadelerini kullandı ve şöyle devam etti:



"Lâfımı hiç esirgemeden söyleyeyim: Bu çirkin oyunu gördüğüm için 1 Kasım seçimlerinde de oyum HDP’ye... Zira  özellikle AK Parti ile kıyas edildiğinde HDP, çok daha barışçıl bir tavır sergiliyor. AK Parti’ye yakın Osmanlı Ocakları üyelerine bir bakın. HDP binalarını yakıp yıkıyorlar; Hürriyet’e baskın düzenliyorlar. AKTrollerden nefret ve intikam sözleri yükseliyor. Yandaş gazeteciler ağza alınmayacak küfürler ediyor"



Ilıcak bu açıklamalarıyla Twitter'da da gündem yarattı. TT (Trend Topic) listesine giren Nazlı Ilıcak genelde olumsuz yorumlarla eleştiriliyor. 



Ünlü gazeteci birçok kullanıcı tarafından terörü sevmekle ve övmekle suçlanıyor.



Nazlı Ilıcak'ın yazısını okumak için tıklayınız


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin