'MEDYA ETİĞİ KURSU'NA BAŞVURU İÇİN SON GÜNLER

Medya Derneği’nin, International Center for Journalists (ICFJ) ile gazetecilere yönelik düzenlediği “Medya Etiği Kursu”na başvuru süresi 30 Temmuz’da doluyor.

Google Haberlere Abone ol
'MEDYA ETİĞİ KURSU'NA BAŞVURU İÇİN SON GÜNLER

İçeriği, gazeteci Alper Görmüş ve Indiana Üniversitesi Gazetecilik Okulu Profesörü Sherry Ricchiardi tarafından hazırlanan kursta eğitimler Alper Görmüş tarafından verilecek.


 


Medya Derneği ile kaliteli ve bağımsız gazeteciliği yaygınlaştırmak amacıyla dünya çapında mesleki eğitim programları düzenleyen International Center for Journalists (ICFJ), “Medya Etiği Kursu” için işbirliği yaptı.


Ulusal ve yerel basından toplam 35 gazetecinin ücretsiz olarak katılabileceği kursa başvuru süresi 30 Temmuz 2010 tarihinde doluyor.


 


18 Gazeteci Konferansa Katılmaya Hak Kazanacak…


 


6 Ağustos-17 Eylül 2010 tarihleri arasında internet üzerinden online olarak düzenlenecek başarıyla tamamlayan ve International Center for Journalists’in uluslararası sertifikasını alan katılımcılar arasından seçilecek 18 gazeteci, İstanbul’da gerçekleştirilecek ve üç gün sürecek konferansa katılmaya hak kazanacak. Uluslararası medya ve Türkiye’den önde gelen iki gazetecinin yöneteceği konferansa katılan gazeteciler, görev yaptıkları kurumlar ve genel olarak medya için etik kurallar listesi oluşturacak.


 


Nasıl Başvurulacak?


 


Kursa başvuru


http://e-learn.icfj.org/user/view.php?id=2800&course=136 adresinden yapılabilir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin