iPhone 6 ne zaman çıkacak?

İşte, teknoloji devi Apple'ın merakla beklenen yeni telefonlarının çıkış tarihi.

Google Haberlere Abone ol
iPhone 6 ne zaman çıkacak?

iPhone 5S ve iPhone 6'nın Eylül ayında mağazalardaki yerini alacağı belirtiliyor.



Uzun süredir durgun bir gidişat seyreden Apple için oldukça farklı iddialar ortaya atılmaya başlanmıştı. Amerikalı teknoloji devinin iPhone 5 ile beklediği ilgiyi görememesi ve yeni CEO Tim Cook ile henüz başarılı atılımların atılamamış olması herkesi şaşkına çevirdi. Talihsiz bir gidişat seyreden ve son dönemde hisse değerleri düşmeye başlayan Apple'ın bu durumu tersine çevirmek için büyük bir atak yapması bekleniyordu. Sonunda beklenen oldu ve Apple Eylül ayında piyasaya sunacağı cihazları açıkladı.



Star Gündem'in haberine göe her yıl geleneksel olarak düzenlediği WWDC etkinliğinde bu yıl İOS 7 işletim sistemini tanıtan Apple, şimdilerde bu işletim sisteminin beta versiyonu üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarını18 Eylül'de bitirerek işletim sistemini kullanıma sunacağı bilinen teknoloji devi, hemen ardından 2 farklıiPhone modelini de kullanıcılara sunacağının haberini verdi. Bu bilgi üzerine herkes sıradaki cihazı iPhone 5S ve beklenen ucuz iPhone modelinin tanıtılacağı düşünülürken, şirketten oldukça şaşırtıcı bir açıklama geldi. Eylül ayında iPhone 5S ve bunun yanı sıra bir sonraki modeli olan iPhone 6'nın tanıtımını gerçekleştirecek olan Apple, herkesi şimdiden meraklandırdı. Akıllı telefon piyasasına iki farklı iPhone modeli ile girerek bu piyasayı yeniden tek elinde bulundurmak için çalışacağı gözlenen Apple, teknoloji takipçilerini de şaşkına çevirdi.



Eylül ayında 2 farklı iPhone modeli sunacak olan Apple, bunların yanı sıra iPad modellerini de unutmadı. iPad 5 ve iPad Mini 2 modelini de Eylül sonunda karşımıza çıkaracağını dile getiren Apple'ın neden bu kadar sessiz olduğu da anlaşıldı. Çalışmalarını sessizce ilerleten Amerikalı dev şirket, herkesi şaşırtmaya karar vermiş gibi gözüküyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin