İNTİHAR OLAYI YARIŞMAYI YAYINDAN KALDIRDI

Hangi yarışma adaylardan birinin intihar etmesi üzerine yayından kaldırıldı?

Google Haberlere Abone ol
İNTİHAR OLAYI YARIŞMAYI YAYINDAN KALDIRDI

 


Sina KOLOĞLU/MİLLİYET


Yapabiliyorsan Beni Aldat’! Fransız kanalı M6’daki yarışma programı, adaylardan birinin intihar etmesi üzerine daha başlamadan yayından kaldırıldı. Sevgilisiyle birlikte yarışmaya katılan adaylardan biri olan genç, duygusal sorunlar nedeniyle intihar etmiş. Bunun üzerine kanal, yarışmayı iptal etmiş. Yarışmanın adı da ne kadar örtüşüyor bu intiharla! Böyle bir yarışma mesela bizde yapılabilir mi? 

KEBAPÇIDAN DIŞARI KIZGIN BAKIŞ
Şevket Çoruh sanırım Hayal Kahvesi’nin yanındaki kebapçıda sevgilisi ile yemek yiyecek. Dışarıdan çekiyorlar. Ayağa kalkıyor ne çekiyorsunuz filan gibilerinden. Ya boşver, sen otur kebabı ye! Eee, öyle yapınca ‘yakalanmış’ gibi oluyor.


DEMET AKALIN OLMASI  GEREKTİĞİ GİBİ DAVRANIYOR
‘Bizden Kaçmaz’da Demet Akalın vardı. “Siz de benim gibi şöhret olsanız, siz de paraya çevirirsiniz” diye sesleniyordu etrafındaki magazin muhabirlerinin kameralarına. O sırada sahneye çıkacak. Ve çıkıyor. Haberde sesinin detone olduğu söyleniyor. İşte tüm bunları yan yana koyun; Demet Akalın eğlence dünyasının kurallarını uyguluyor. Sanat-manat ayaklarına yatmıyor. Show TV’deki programına ilişkin “Ay ne rezalet!” laflarına, cevabını veriyor. Evet her şey rezalet,  her şey para. Ama her şey gelecekte garantili yaşamak için.


ADNAN İLE BEHLÜL ŞARKI MI SÖYLEYECEK?
Adnan ve Behlül bir restorana gidiyor. Gencay Gürün de var. Sonra Nilgün Belgün de geliyor. Beraber bir tiyatro oyunu oynayacakları yönünde haberler çıkmıştı. Bana müzikal de olabilir gibi gelmişti. Behlül kardeşimiz Grease’de oynamıştı. Ben kısa bir bölüm izledim. Abi’yi oraya şan ve şöhretinden yararlanmak üzere sahneye çıkarmışlar. Yani ses filan orta karar. Ama şöhret işte... Neyse Adnan ve Behlül olarak yeni bir projeye doğru yolunuz açık olsun! Ha, müzikal olayını Nilgün Belgün çıtlattı bu arada...


JENNIFER LOPEZ’İ SİLDİK!
Bekliyordum. Radyolar çalmamaya başladı. Eh klipleri de dönmez. Hatta CD’leri de raflardan insin. Resimlerini bir daha müzik dergilerine poster olarak bile koymayalım. Bu iş Lopez’in beklemediği, düşünmediği, göremediği bir şekilde oldu. Rum tarafı lobiyi çalıştırdığı an bu işin gerçekleşmeyeceği belliydi. Peki Jenifer Lopez doğru isim miydi? Ya da Rum tarafının ABD’deki lobisinin, hangi ismi getirmeye çalışsan aynı şekilde hareket etmeyeceğini nasıl oldu da düşünmediler? Lopez adına yapılan açıklama da yine danışmanlarının vs. yaptığı bir şeydir. Yani Jenifer Lopez’i sileceğimize oturup düşünelim, nedir bu diye. Hâlâ Öroviz-yon’da, biz ne kadar ‘Kıbrıs Rum Kesimi’ desek de ekranda ne yazıyor? Cyprus. İş bu
kadar basit.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin