Huawei ve Digiturk'ten tablette işbirliği

Huawei’nin Digiturk’le yaptığı işbirliği kapsamında, Mediapad tabletleri tüketiciyle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
Huawei ve Digiturk'ten tablette işbirliği

Huawei’nin Digiturk ile yaptığı tablet kampanyasıyla, ince, hızlı ve yüksek çözünürlüklü Huawei Mediapad tabletleri Türkiye tüketicisine farklı paket seçenekleriyle sunuluyor. 



Digiturk ile yaptığı işbirliği neticesinde Türk tüketicileriyle buluşacak, Huawei Mediapad Lite tabletleri 2G, 3G, GPRS, Wi-Fi, Bluetooth, microUSB bağlantılarını destekliyor. Huawei Mediapad Lite tabletinin ön yüzeyinde 1.3MP çözünürlüğünde, arka yüzeyinde ise 8MP çözünürlüğünde 720p @ 30fps video kayıt yetenekli kamera bulunuyor.  Dokunmatik ekranı 1280x800 ekran çözünürlüğüne sahip Mediapad Lite, Multitouch özelliği sayesine iki elle kontrol etme imkanı da sunuyor. Huawei Mediapad Lite, sadece bir tablet olmakla kalmıyor aynı zamanda SIM kart ile de telefon özelliklerini kullanma imkanı yaratıyor. 



Huawei Mediapad tabletleri, 7 inç’lik Medipad Lite ve 10 inç’lik Medipad Link olarak iki farklı model opsiyonuyla, Huawei’nin Digiturk ile yaptığı işbirliği kapsamında tüketicileriyle buluşuyor. Üyeler tablet hediyeli film, dizi veya spor paketlerinden birini seçerek Huawei Mediapad tabletlerine, farklı Digiturk paketleriyle sahip olabiliyor. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin