Hangi gazetenin sahibi AKP'den aday adayı oldu?

Basın dünyasından bir isim daha aday adaylığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Hangi gazetenin sahibi AKP'den aday adayı oldu?

Cemiyet News Gazetesi'nin imtiyaz sahibi ve akademisyen Alper EfeAnkara 2. Bölge için AKP'den aday adayı oldu.



Efe, siyasete yaklaşımını "AK Parti zulmün, vesayetin ve ihanetin her çeşidine karşı çıkarak, ülkede gelişimi ve değişimi sağlamıştır. Üç dönem kuralıyla da değişimi kendi kadroları için de öngörmüştür. Siyasette tecrübe elbette önemlidir. Ancak üç dönem kuralının Milletvekili kadrolarında değişim ve tedricen gençleşmeyi sağlaması beklenmektedir. Hep Birlikte Milletimizle, Başkentlilerle el ele verecek; Yeni Türkiye’nin inşasına tüm gücümüzle devam edeceğiz" cümleleriyle ifade etti.



Hangi gazetenin sahibi AKP'den aday adayı oldu?



ALPER EFE KİMDİR?



1979 yılında doğan Alper Efe, Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Bilgisayar Sistemleri bölümü mezunu. Gazi Üniversitesi'nde Elektronik Bilgisayar Bölümü Yüksek Lisans eğitiminden sonra başladığı Elektrik Elektronik Müh. alanındaki Doktora çalışmaları tez aşamasındadır.



Efe, MEB FATİH Projesi Yazılım ve Bilgi Sistemleri Koordinatörü iken 25. Dönem Milletvekilliği Seçimlerine AK Parti'den katılmak üzere istifa etmişti.



ABD, İspanya, S. Arabistan, Portekiz, Çin'de mesleki eğitim ve incelemelerde bulunan Alper Efe, Cemiyet News Gazetesi'nin imtiyaz sahibi.



Birlik Vakfı Strateji Başkanlığı ve ESYAV Vakfı ESGEB Koordinatörlüğüyanı sıra,Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği, Server Vakfı,  Yeni Dünya Vakfı, faaliyetlerine de üye olarak katılan Efe ayrıca Eğitim-Bir-Sen Üyesi.



Yerli ve yabancı basında Eğitim-Bilişim Teknolojileri, Proje Yönetimi vb. konularda makale ve yazıları bulunuyor ve eğitimler veriyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin