Gül, internet yasasını onayladı! Twitter'da 'unfollow' kampanyası başlatıldı

© MEDYATAVA Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Twitter hesabından internet yasasını onayladığını açıkladı. Sosyal medyadan jet yanıt geldi.

Google Haberlere Abone ol
Gül, internet yasasını onayladı! Twitter'da 'unfollow' kampanyası başlatıldı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Twitter hesabından internet yasasını onayladığını açıkladıktan kısa bir süre sonra Twitter'da Gül'ün kişisel Twitter hesabı için  #UnFollowAbdullahGul hashtagi ile kampanya başlatıldı.



Kampanya başladıktan sonra  Gül'ün Twitter hesabındaki kullanıcı sayısı 4 milyon 390 binden 4 milyon 318 bine düştü. Cumhurbaşkanı Gül, yaklaşık 72 bin kullanıcıyı kaybetti.



Kampanya başlamadan önce Abdullah Gül'ün takipçi sayısı:



Gül, internet yasasını onayladı! Twitter'da 'unfollow' kampanyası başlatıldı





Cumhurbaşkanı Gül, 4 milyon bin 387 takipçiyle ABD Başkanı Obama'nın ardından, en çok takip edilen devlet başkanları arasında ikinci sırada yer alıyor.



İşte Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e yasayı onayladıktan sonra #UnFollowAbdullahGul hashtagi ile gelen tepkilerden bazıları:



Tarık Opçin: İnternet Yasasını onaylayan Abdullah Gül'ü unfollow ediyormuşuz.Seve seve >> @cbabdullahgul



Beril Kayar: Gül'ü seven onayına katlanır. @cbabdullahgul#unfollowabdullahgul”



Emre Uslu: 4.387.000 followerden 7000 i gitti an itibairyle #unfollowabdullahgul”



Eren Erdem: TV'lerde "ALO FATİH!!" Gazetelerde "Sansür ve baskı." İnternette "internet tasarısı ve TİB" Biz buna "faşizm" diyoruz. #unfollowabdullahgul



Ladyİmam: Aslında Abdullah Gul 'un onayladığı şey kendisinin Çankaya Noteri, Erdoğanın Fiili Cumhurbaşkanı olduğudur #UnFollowAbdullahGul




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin