Fuat Avni yazdı, saatler sonra gerçekleşti!

Twitter fenomeni Fuat Avni, operasyonu yine bildi.

Google Haberlere Abone ol
Fuat Avni yazdı, saatler sonra gerçekleşti!

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen soruşturma kapsamında, 'Suç işlemek amacıyla Fethullahçı Terör Örgütü'ne üye olmak, ÖSYM Kanunu'na muhalefet, askeri liselere giriş sınavlarında usulsüzlük' gerekçesiyle 8 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı.



Zanlılardan 3'ü Kayseri'de, biri Ankara'da gözaltına alındı. Adreslerinde bulunamayan diğer zanlıların yakalanması için çalışma başlatıldı.



Twitter'da hükümet karşıtı paylaşımlarla bilinen ve operasyonları önceden haber veren Fuat Avni dün gece, Kayseri'de operasyon yapılacağını duyurmuştu.



Fuat Avni, 1 milyonu aşkın takipçisi olan hesabına konuyla ilgili olarak şunları yazmıştı:



"Attığı adımı, aldığı nefesi, Saray'ındaki kumpasları deşifre etmeye devam edeceğim. Yaptıkları silah sevkiyatları, biraz olsun gündemden düşsün diye sabah Kayseri'de operasyon başlatacaklar. 2013'teki Askeri Lise Sınavlarında usulsüzlük yapıldığı iddiası ile Kayseri'de gözaltılar olacak.  Operasyonda Cemaat'e ait olduğu iddia edilen bazı yurtlarda da arama yapılacak. Diğer operasyonlarda olduğu gibi dosya bomboş. İfadesi alınan öğrencilerden sınavı kazanan bile yok. Skandal operasyonlara imza atan bütün biatçılar, kısa zaman sonra kendinizi yargılanırken bulacaksınız, sizi Yezid de kurtaramayacak."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin