Ferhat Göçer: Çin televizyonuna program yapabilirim

GB Times ile Avrupa Müzik’in de ortak olduğu Media Times şirketi bir araya gelerek televizyon ve internet platformaları kurdu.

Google Haberlere Abone ol
Ferhat Göçer: Çin televizyonuna program yapabilirim

Doğu ile Batı arasında bağ kurmaya çalışan, çok uluslu basın kuruluşu olan GB Times ile Avrupa Müzik’in de ortak olduğu Media Times şirketi bir araya gelerek televizyon ve internet platformaları kurdu. Çin ile Türkiye arasındaki kültürel yakınlaşmayı sağlamak, ülkeler arası iletişimi güçlendirmek ve Çin’i merak edenlere hizmet etmek amacıyla açılan ‘CTV’nin tanıtım toplantısına, Ferhat Göçer ve Ömür Gedik çifti de katıldı.



Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi  Yu Hongyang, Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu  Gu Jingqi , İstanbul Vali Yardımcısı  İsmail Gültekin, Avrupa Müzik Yönetim Kurulu Başkanı  Cengiz Erdem, GB Times ve Media Times'in yöneticileriyle, çok sayıda işadamı ve basın mensubunın yer aldığı davette  Ferhat Göçer, Çinliler’in büyük ilgisiyle karşılaştı.



Büyükelçi ve başkonsolos ile uzun sure sohbet eden ünlü sanatçı, ‘Çin’in tarihi, gelenek ve görenekleri ile kültürü her zaman çok ilgimi çekmiştir. CTV’nin müdavimi olacağım şimdiden kesin’ dedi. İki ülke kültürünün ortak noktada buluşacağı ‘CTV’nin ülkemiz  ve medya sektörüne çok şey katacağına inandığını da belirten Ferhat Göçer, ‘Bakarsınız CTV’de program yaparım, belli mi olur’ şeklinde konuştu. Göçer, Çince öğrenmek istediğini de belirtti


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin