'FATİH ALTAYLI BİR GÜN ALDATIRSA!' EŞİ BU SORUYA NASIL YANIT VERDİ?

Cüneyt Özdemir, CNNTURk'teki 'beşNbirK' programına konuk olan Hande Altaylı'ya "Korkuyor musunuz hiç, bir gün aldatılırım diye?" sorusunu yöneltti.

Google Haberlere Abone ol
'FATİH ALTAYLI BİR GÜN ALDATIRSA!' EŞİ BU SORUYA NASIL YANIT VERDİ?

Gazeteci Fatih Altaylı ile evli olan Hande Altaylı, bu soruya şöyle yanıt verdi:


"Böyle bir kitap yazdıktan sonra, çünkü bire bir hissediyorsunuz, yaşıyorsunuz, kafanızda kuruyorsunuz, olumlusuyla, olumsuzuyla" diye konuşan Cüneyt Özdemir'in sorusuna Hande Altaylı, "Korkuyor muyum? Aklıma gelmiyor. Çünkü zaten korkunun ecele faydası yok. Olacaksa olur. Valla böyle bir korkum yok. Eyvallah. Yapacak bir şey yok" yanıtını verdi. Özdemir'in "Olursa çilemizi de..." sözleri üzerine Altaylı, "O zaman bakacağız" dedi.


Hande Altaylı, son kitabı 'Maraz'da aldatıldığını keşfettikten sonra altüst olan ve hayatındaki dengesini yeniden bulmaya çalışan güçlü ve duyarlı bir kadının hikâyesini anlatıyor.


KİTABININ FİLM OLMASINI İSTİYOR


Hande Altaylı, Cüneyt Özdemir'in sorusu üzerine kitabının film olmasını istediğini belirterek "İlk kitap içinde görüşmüştüm, olmadı. İçime sinmedi" dedi. Altaylı, senaryoyu kendisini yazmak istediğini ancak senaryo yazmayı bilmediği için yazamadığını anlattı ve "Ayrıca bir de film senaryosu yazmak isterim, ölmeden önce" dedi.


Televizyon Gazetesi
 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin