Dreamers Talent Agency sektöre yeni yetenekler kazandıracak!

Dreamers, gösteri dünyasının kronikleşmiş sorunlarını çözmeye yönelik çözümler üretecek.

Google Haberlere Abone ol
Dreamers Talent Agency sektöre yeni yetenekler kazandıracak!

Dreamers Talent Agency, 30 yılı aşan medya ve iletişim sektörü tecrübeleri ile tanınan Gülistan Tartar ve Ayşe Sarp tarafından öncelikli işi TV, Sinema, Tiyatro ve Dijital Medya’da ‘Oyuncu Temsilciliği’ olmak üzere Ekim 2017’de İstanbul’da kurulduç Dreamers, oyuncu temsilciliğinin yanı sıra tüm bu alanlarda Yönetmen ve Senarist temsilciliği adına da çalışmalar yürütmeyi planlıyor. Dreamers Talent Agency, yeni nesil bir anlayış ile yeni yetenekler keşfetmek ve sektördeki tüm başarılı isimlerin kariyerlerini doğru yönetmelerini sağlamak üzere örgütleniyor.



Dreamers Talent Agency sektöre yeni yetenekler kazandıracak!



Dreamers, oyuncu temsilciliği sektöründe gördüğü açıkların en başında gelen  ‘Stratejik Pazarlama İletişimi’ kapsamında ‘Marka Konumlandırma’ ‘Dijital Persona Yönetimi’ gibi Yeni Medya’nın iyice belirginleştirdiği ihtiyaçlara paralel hizmet eksikliğini giderecek. Dreamers ayrıca ‘Styling’ ve ‘Kariyer Planlaması’ gibi değişik disiplinlerde de geniş danışman kadrosu ve kardeş şirketleri ile gösteri dünyası çalışanlarına 360 derece hizmet verebilmeyi temel vizyonu olarak benimseyen bir şirket olma özelliğini taşıyor.



Dreamers, hayal kurmayı hiç bırakmayanların buluştuğu yer



Ayşe Sarp ve Gülistan Tartar Dreamers’ı; ’Şartlar ne olursa olsun hayal kurmayı hiç bırakmayanların buluştuğu yer’ diye tarif etmektedirler. Bu bağlamda Dreamers, Yeni Medya’nın yaratıcı ihtiyaçlarının farkında, trendleri ve dünyayı takip eden, oyuncuların her türlü sosyal hakkının korunması ve takibi konusunda çalışan, kanal-yapımcı sözleşmelerini bu esaslara bağlı yöneten, saha temsiliyetini önemseyen, değer yaratan stratejiler ile iş üretmeye çalışan, doğru projeleri bulup açığa çıkartan, gerekirse oluşturan, kısacası her alanda yaratıcı, hep dinamik ve mutlaka insan odaklıdır ve ‘Bizimle ortak bir çatı altında buluşmak isteyen tüm oyuncu ve oyuncu adaylarını, yönetmen ve senaristleri aramıza bekliyoruz’ diyorlar.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin