ÇARKIFELEK BAŞLIYOR

Mehmet Ali Erbil, yeni yayın döneminde 'Çarkıfelek'le TNT'de olacak....

Google Haberlere Abone ol
ÇARKIFELEK BAŞLIYOR


Ali EYÜBOĞLU/MİLLİYET


Pazartesi akşamı Baltalimanı’ndaki Portaxe’de Beyaz TV’nin iftarı vardı. Beyaz TV Yönetim Kurulu Başkanı Osman Gökçek’in davetine katılanlar arasında Seda Sayan, Oya Aydoğan, Emel Müftüoğlu, Emine Ün, Zuhal Topal, Ferda Yıldırım ve Ahmet Çakar gibi ekran yüzleriyle Sedat Yazıcıoğlu, Göktuğ Sevinçli, Tayyar Işıksaçan ve Bülent Çöltekin gibi kanalın yöneticileri yoktu. Televizyon dünyasından Ali Kırca, Saner Ayar gibi ünlüler de katıldı Beyaz TV’nin iftarında.
Bizim masada Sinevizyon’un sahibi Levent Altınay, magazinciler; Savaş Kalafat, Cebrail Mungan, Kıvırcık Taner, Hakan Solaker ile menajerler Stelyo Pipis ve Özgür Aras vardı.


5 Eylül’de yeniden ekranda
Mehmet Ali Erbil, Seda Sayan ve Zuhal Topal’ın menajeri Pipis, Altınay’ya, “İlk yayının konukları Seda Sayan, Mustafa Topaloğlu ve Nur Yerlitaş olacak” deyince, merak edip sordum, hangi program bu diye? Stelyo, “Çarkıfelek yeniden başlıyor TNT’de” dedi.
5 Eylül Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün haber öncesi TNT ekranında olacak 'Çarkıfelek'i kim sunacak?
Tabii ki Mehmet Ali Erbil.
Bu kez de TNT’de dönmeye başlayacak 'Çarkıfelek'in yarışmacılara ve izleyicilere ne tür ödüller vereceğini sordum. Bu kez yanıt yapımcısı Levent Altınay’dan geldi:
“Her gün beş otomobil   vereceğiz.”
Bakalım bu kez kimler 'Çarkıfelek'ten otomobil kazanmak için Erbil’e, “Yardımcı olun Memetalibey” diyecek?

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin