Canlı yayında konuşan Akın İpek'ten yeni açıklamalar!

İpek, şirketlerinde yapılan polis aramasıyla ilgili açıklamalar yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Canlı yayında konuşan Akın İpek'ten yeni açıklamalar!

Bugün TV, Kanaltürk gibi televizyon kanalları ve Bugün gazetesinin sahibi olan Koza İpek Holding'e sabah erken saatlerde çok sayıda polis eşliğinde operasyon başlatıldı.



Operasyonla ilgili Kanaltürk canlı yayınında konuşan Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek, şu açıklamaları yaptı:



"Çok duygusal mesajlar, telefonlar aldım.



Bugünkü baskın neden oldu biliyor musun üç tane madde. Milyar dolarlık şirketlere baskın yapıyorsunuz, yatırımcıların aklı karışıyor.



Bize Ereğli demir çelikten  milyon dolarlık yardım aldığımız iddia ediliyor. Benim bugüne kadar Ereğli Çelik adlı şirketten bir kuruş bile almışlığım yoktur. Uzaktan yakından ilgim yok. 



Bu 7 milyar dolardan bahsediyorlar. Bu nedir biliyor musun  bazen şirketler bazı yatırımlarını açıp kapatırlar. Ama benim böyle bir param yok.

Neymiş biliyor musun, bunu Masak’a bildirmiş miyim bildirmemiş miyim.



Benim böyle bir şeyim yok kardeşim.



Bunların yaptıkları şeyler iftira. Bugüne kadar kimseye şu adamlara iftira atın , bunlara bunları söyleyin demedim. Hayatımda hiçbir şekilde yalan yazmamış bir adam olarak, şu anda yurt dışına kaçmak için ne gibi bir gerekçem olabilir.



Biz maden keşfi için kazdığımız toprakları bile saklıyoruz, her şeyimiz ortada. Biz devletimizle işçi sağlığı diye bir anlaşma var. Biz o anlaşmayı 5 yıl önce imzaladık. Benim şu anda madenlerim, geniş bir şekilde uluslararası kurumlar tarafından incelenir. Kazançlar birim birim uluslararası bankalara dağılır. Bir tek delil bile bulamayacaklar."



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin