Büyük prodüksiyonlu İsimsizler'in ilk bölümü kaç günde çekildi?

Kanal D'nin yeni dizisi İsimsizler, zengin prodüksiyonu ile dikkat çekiyor.

Google Haberlere Abone ol
Büyük prodüksiyonlu İsimsizler'in ilk bölümü kaç günde çekildi?

27 Mart Pazartesi günü Kanal D ekranında izleyicisi ile buluşacak İsimsizler, sürükleyici gerçek hikayesi kadar zengin prodüksiyonu ile de dikkat çekiyor.



Büyük prodüksiyonlu İsimsizler'in ilk bölümü kaç günde çekildi?



Aylar süren ön hazırlık döneminde, birçok gazeteci, alanında uzman danışman, polis, asker ve bölge insanı ile yapılan görüşmeler sonucunda sete çıkan ekip, ilk bölümü 22 günde tamamladı. Toplam 160 kişinin çalıştığı ekibe, aksiyon danışmanı, aksiyon yönetmeni, 8 kişilik stunt ekibi, özelza efektler ve patlamalar içinse 6 kişilik özel bir grup dahil.



Büyük prodüksiyonlu İsimsizler'in ilk bölümü kaç günde çekildi? - Resim : 2



Tamamı ile gerçek hikaye ve karakterler üzerinden oluşturulan proje için oyuncular yaklaşık iki hafta süren silah kullanma ve dövüş eğitimi aldı. İlk bölüm sahnelerinde kullanılan 50’den fazla silahla 2000’nin üzerinde manevra mermisi ile 12 adet RPG 7 mühimmatı atıldı.



Bayrak uğruna kendinden vazgeçenlerin türlü oyunlarla savaşının ekrana yansıması olan İsimsizler’de Jandarma Genel Komutanlığı’ndan 4 Tim JÖH personeli, Emniyet Müdürlüğü’nden 1 Tim PÖH personeli çekimlerde oyunculara eşlik etti.



Büyük prodüksiyonlu İsimsizler'in ilk bölümü kaç günde çekildi? - Resim : 3



Askeri helikopterin kullanıldığı birinci bölüm çekimlerinde, yine Askeri araçlar olan; ejder, kobra ve kirpi kullanıldı. Yayınlanan fragmanlarda da büyük beğeni alan patlama sahnelerinde ise 30 kilo barut, 30 adet cam fünyesi, 100 adet vücut fünyesi, 60 metre infilaklı fitil ve Molotof için 50 litre benzin tüketildi. 50 litre mazotun kullanıldığı patlama sahnelerinde, 2 araç imha edildi.



İşte, İsimsizler'in ilk bölüm fragmanı!




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin