Başbakan Erdoğan kabine değişikliği için ne dedi?

Kabinede yapılan revizyonun ardından Erdoğan canlı yayında açıklamalar yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Başbakan Erdoğan kabine değişikliği için ne dedi?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kanal 24'te "Yiğit Bulut ile Sansürsüz", özel programında açıklamalar yaptı. 4 bakanlıkta yapılan revizyonu değerlendiren Başbakan Erdoğan Bakanlıkların kalıcı değil geçici olduğunu belirterek şu açıklamalarda bulundu;



Süreç içinde gerçekten zaman zaman bir zayıflama oluyor. Zaman zaman toplumla olan ilişkilerde sıkıntılar yaşıyoruz. Sorumluluk mevkiinde olan bir Başbakan olarak değişiklik gerektiren bir şey olduğunda müdahale ediyorsunuz. Olumsuz bir durum olduğu da akıllara gelmesin. Örneğin Sağlık Bakanımız yıllardır bu görevi başarıyla sürdürdü. 



Milli Eğitim'de 4+4+4 dediğimiz bir süreçten geçiyoruz. Ömer Bey'le başladığımız adımları Nabi bey ile sürdüreceğiz. 



Kültür ve Turizmi birleştirdik. Sebebi kültür turizmini artırmaktı. Bunu kültür ve sağlık turizmiyle de birleştirdik. 2012 32 milyonla patladı. Biz bunu tabi yeterli bulmuyoruz. Daha da iyi bir noktaya gidecek. İstanbul'da otel yetiştiremiyoruz. Antalya'da şimdi dört mevsim turist görebilirsiniz. 



İçişleri bakanımız da aynı gayreti gösterdi. Ama bir değişim olması, bakanların kalıcı değil geçici olduğuna inanan bir partiyiz. 



Bu arkadaşlarla daha farklı bir süreci başlatacağız. Farklı bir performans ortyaya koymamız lazım. Bazı değişimler şart. 



Bu ona vesile olabilir. İnşallah. İçişleri Bakanımız süreç içinde elinden gelen gayreti gösterdi ama bir değşiklik gerekti. Makamların kalıcı değil geçici olduğuna inanan bir partiyiz. Dayanışma içerisinde yolumuza devam edeceğiz. 






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin