ATV'NİN YENİ DİZİSİ İÇİN YENİ BİR MAHALLE KURULDU GALERİ

"Kadere veryansın eden imkansız aşkların ve aşıkların kederli hikayesi"ni anlatacak olan atv'nin yeni dizi için sıfırdan bir mahalle kuruldu.

Google Haberlere Abone ol
ATV'NİN YENİ DİZİSİ İÇİN YENİ BİR MAHALLE KURULDU GALERİ

Atv'den yeni dizi: "Tövbeler Tövbesi"


 


“Tövbeler Tövbesi” bir dönemin kült olmuş film ve romanlarını yeniden ele alan, “Ertem Eğilmez bugün yaşasaydı nasıl bir dizi yazardı?” sorusuyla ortaya çıkmış bir proje. “Tövbeler Tövbesi”ni diğer dizilerden farklı kılan unsur her bölümde 3 müzik klipinin yer alması. Sahne içeriklerine göre çekilecek bu kliplerde seyirci, Türk sanat müziğinden, artık klasikleşmiş arabesk parçalara kadar yüzlerce şarkı dinleyecek.

ilk bölümde; Gülden Karaböcek’in “Sürünüyorum”, Emel Aksoy’un “Böyle Bir Kara Sevda” ve Kibariye’nin “Ah İstanbul” adlı parçalarına çekilen klipler yer alacak. Dizinin Tövbeler Tövbesi adlı şarkısını ise Melihat Gülses seslendiriyor.


 


Sıfırdan bir mahalle kuruldu


 


Tövbeler tövbesi dizisi için Kuleli ve Paşabahçe Mahalleleri dış cephe olarak boyatılırken bu işlem için ortalama 1000kg boya kullanıldı. Kuleli Mahallesi’nin içine boş dükkanlardan dekore edilerek  bir çarşı kuruldu; kahvehane, gazateci dükkanı gibi yeni dükkanlar yapıldı. Mahir karakterinin ve Fidan karakterinin evleri, yani ana mekanlar senaryoya uygun halde dekore edildi. Mahir karakterinin yaşadığı ev 2. derece tarihi eser olduğu için doğal dokusu bozulmadan restore edildi. Her iki eve de eskitmeler yapıldı. Elektrik tesisatları değiştirildi, bahçe düzenlemeleri baştan yapıldı. Bütün bu işler için 30 kişi kadar işçi ve eleman çalıştırıldı.


 


İŞTE DİZİDEN İLK KARELER


 



 


Yapım                                    : Limon Yapım


Yapımcı                                 : Hayri Aslan


Proje Tasarım-Senarist      : Zülküf Yücel


Yönetmen                             : Aydın Bulut

Oyuncular                              : Cemal Toktaş (Mahir Akdağ), Tuba Ünsal (Pelin), Fulya Zenginer (Fidan), Füsun Demirel (Zahide Akdağ), Rıza Akın (Hasan Akdağ), Cihat Tamer (Egemen Taşpınar), Ruhsar Öcal (Gencay Hanım), Bedia Ener (Remziye), Pınar Dikici (Sabriye), Caner Özyurtlu (Bahtiyar Akdağ), Ahmet Kaynak (Nuri), Serdal Genç (Çetin), Onur Dikmen (Kadir), Gözde Mutluer (Songül), İnci Şen (Fatma), Serhat Özcan (Gültekin Kama), Derya Durmaz (Meliha Kama)

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin