ATV Veliaht yapımcıları açıkladı: Hüseyin Çelik haklı mı, Veliaht, Gözde Kansu ile devam edecek mi?

Hüseyin Çelik'in "uygunsuz Kıyafet" açıklamasının ardından tüm gözler ATV'de yayınlanan Veliaht programına çevrildi. Program yapımcısı Production House ortaklarından Haluk Şirin Medyatava'ya konuştu: ATV Veliaht Gözde Kansu ile devam edecek mi?

Google Haberlere Abone ol
ATV Veliaht yapımcıları açıkladı: Hüseyin Çelik haklı mı, Veliaht, Gözde Kansu ile devam edecek mi?

AKP Genel Başkan yardımcısı Hüseyin Çelik'in Beyaz TV'de yapmış olduğu "yarışma programı sunucusunun kıyafetinin uygunsuzluğu" açıklaması, Pazartesi günü yayınlanan tek yarışma programı olması itibarı ile tüm gözleri üzerine çekmişti.



Programın yapımcılığını Caner Erdem ve Haluk Şirin’in yaptığı yapıyor. Caner Erdem Show TV’den ayrıldıktan sonra Haluk Şirin ile birlikte Production House adlı bir yapım şirketi kurmuş ve televizyon dünyasına bu şekilde devam etme kararı almışlardı.



ATV'de Pazartesi akşamları yayınlanan Veliaht programının sunuculuğunu üstlenen Gözde Kansu giydiği kıyafet ile, o gecenin tek yarışma programı olması sebebiyle, Çelik'in sözlerinin hedefi olduğu iddi edilmişti. Programın yapımcısı Production House adlı şirketin sahiplerinden Haluk Şirin Medyatava'ya Hüseyin Çelik'in sözleri ile ilgili ve sunucu Gözde Kansu'nun programa devam edip etmeyeceği açıklamsını yaptı:



"Sayın Hüseyin Çelik'in yapmış olduğu eleştiriler bizim programı işaret ediyor. Sunucumuz Gözde Kansu'nun ilk bölümde giymiş olduğu kıyafeti Sayın Çelik'in bahsettiği gibi biraz abartılı, gözümüzden kaçmış. Gözde'ye profilden baktığınızda kıyafeti tamamdır gibi görünüyor ama problme önden baktığınızda daha belli oluyor, kıyafet biraz açık, sayın Çelik haklı. Bundan sonraki çekimler için kıyafetlere daha dikkat edeceğiz. Gözde Kansu ile şu an için bir ayrılık söz konusu değildir." açıklaması yaptı.



Production House yapım şirketinin bir diğer ortağı Caner Erdem ise basında çıkan haberlere göre şu anda netlik kazanan bir durum olmadığını belirterek şunları söylemişti: "Gözde Hanım'ın önümüzdeki hafta başka bir çekiminin çakışma durumu var. Öyle bir durumda yeni bir sunucu olabilir."



İşte Gözde Kansu'nun uygunsuz ve açık olduğu iddia edilen kıyafeti:





 



İşte AKP Genel Başkan yarıdmcısı Hüseyin Çelik'in uygunsuz kıyafet açıklaması:






 

(C) Medyatava Özel







Sıradaki Haber İçin Sürükleyin